Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08ft zwart

879.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft zwart is de kleinste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium collectie. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. Doordat de trampoline een klein stukje boven de grond blijft staan, geniet u van optimaal springcomfort en blijft de veiligheid voor kruipende kinderen en kinderen op fietsjes gewaarborgd. Deze trampoline bevat echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ook ideaal voor de kleinere tuinen. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de huidige trampoline markt.

Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08ft zwart

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we zonder enige zorgen 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is de veiligheid ook van essentieel belang bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de beschermrand en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit heeft een luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline als gevolg. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, roesten niet en zijn vorstbestendig.

Etan’s unieke Diamond System
Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 60 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08ft zwart
Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08ft zwart

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Dit in tegenstelling tot andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Het veiligheidsnet van de Etan Premium trampolines wordt aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium collectie zijn getest tot wel 500 kg. Dit is professioneel getest door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 66.8 kg
Afmetingen 132 × 50 × 60 cm
Aantal haringen

6

Aantal veren

60

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Afmeting randkussen

Ø 244

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 210 x 55

Afmeting trampoline

Ø 244

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Kleur

Zwart

Lengte veren (mm)

180

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker