Etan Premium inground trampoline met net 380 x 275 cm / 1259 groen

1,249.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium inground trampoline met net rechthoekig 1259 / 380 x 275 cm in de kleur groen is de allergrootste rechthoekige inground trampoline in de Etan Premium en de Etan Hi-Flyer collectie. Een super trampoline voor de grote tuinen en een nog beter om al je trucs op te oefenen. Het gaat hier om een inground trampoline, wat betekent dat de trampoline op een gat geplaatst wordt in plaats van erin. De trampoline steekt zo een 23 cm boven de grond uit. Het trampoline veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen niet op de harde grond naast de trampoline kunnen belanden. Wil jij een hoogkwalitatieve trampoline die jouw kinderen gegarandeerd heel de jeugd van springplezier voorziet? Ga dan voor de Etan Premium inground trampoline met net rechthoekig 1259 / 380 x 275 cm.

Etan Premium inground trampoline met net 380 x 275 cm / 1259 groen

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

Deze Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 620 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van materialen stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het sterke randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een verbeterde luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s unieke Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het unieke Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht zijn/haar gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet 104 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 52. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium inground trampoline met net 380 x 275 cm / 1259 groen
Etan Premium inground trampoline met net 380 x 275 cm / 1259 groen

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline randkussen en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Model

Inground

Afmeting randkussen

380 x 275 cm

Adviesleeftijd

3

Aantal veren

104

Afmeting te graven gat (cm)

330 x 225 x 95

Afmeting trampoline

380 x 275 cm

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registatie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

90

Lengte veren (mm)

220

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.