Etan Premium Gold Inground trampoline 281 x 201 cm / 0965 grijs

629,00

Op voorraad

    • 599 €
    • 799 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Met deze Etan Premium trampoline die je ingraaft haal je kwaliteit, veiligheid en een hele hoop plezier in je tuin! De Etan Premium lijn wordt geproduceerd in Europa, met hoogwaardige duurzame materialen. Om die reden kunnen we ook uitgebreide garanties geven op deze trampolines. De beschermrand is van Gold kwaliteit.

Deze beschermrand bevat een innersleeve, dat is een extra die rust op de springmat. Dat biedt extra bescherming voor handen en voeten zodat deze tijdens het springen niet bij de veren kunnen komen. Daarnaast is er gekozen voor kwaliteit bij het gebruikte PVC en foam, hierdoor ontvang je 5 jaar garantie op deze rand.

Naast veiligheid blinkt deze trampoline ook uit in springcomfort. De Etan Premium lijn bevat het unieke Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal van de veren verwerkt zit, blijft de sprongkracht behouden. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline.

Door het ingraven van je trampoline beperk je de valhoogte en kunnen je kinderen met een gerust hart de mooiste sprongen oefenen! Deze trampoline is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs en eventueel met bijpassend veiligheidsnet.

Extra informatie

Gewicht 59 kg
Afmetingen 186 × 65 × 64 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Breedte en dikte randkussen

Buisdiameter

Diamond System springmat

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Garantie veren

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Inclusief Veiligheidsnet

nee

Inground

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Materiaal triangel

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Soort veren

Veerbescherming randkussen

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Producent