Etan UltraFlat trampoline rechthoekig 198 x 294 cm zwart

1.299,00

Op voorraad

    • 1099 €
    • 1499 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

banner-1

De Etan UltraFlat trampoline rechthoekig 198 x 294 cm zwart is de trampoline voor de springer die echt weet wat trampolinespringen is. Houd jij van het maken van schroeven, flikflaks en backflips? Dan is de Etan UltraFlat trampoline, de trampoline voor jou.

Deze trampoline is gemaakt met een oog op een strakke sprong, optimale luchtverplaatsing en stijl. Zo beschikt deze trampoline over een OptiFlow trampoline springmat die door zijn ‘open structuur’ mat de lucht gemakkelijk doet laten verplaatsen.

Net zoals de Etan Premium trampolines, wordt de Etan UltraFlat trampoline volledig geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen, betekent Europese productiestandaarden en kwaliteit. Kwaliteit staat bij Etan hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze handgemaakte trampolines te verzekeren gebruiken wij enkel Europese materialen. Duits PVC, Italiaans staal en Nederlandse veren.

ultraflat-rechthoekig-losstaand
Etan UltraFlat trampoline rechthoekig 198 x 294 cm zwart
etan-ultraflat-trampoline-springmat-optiflow-springmat

Waar de traditionele springmatten vaak gemaakt zijn van Permatron, een geweven kunststof, worden de Etan OptiFlow trampoline springmatten gemaakt van een ‘open structuur’ PVC. Hierdoor kan de lucht, die je verplaatst tijdens het springen, door de springmat ontsnappen. Op deze manier ontstaat er een snelle en soepele sprong waardoor je geen genoeg krijgt van springen.

Naast de verbeterde sprong wordt de sprong versoepeld door Etan’s unieke Diamond System. Dit Diamond System vervangt de traditionele ijzeren triangels door kunststof triangels. Deze zijn vorst- en roest bestendig en kunnen niet breken.

Daarnaast hebben deze triangels, om en om, een ronde en een ovale opening. Dit zorgt ervoor dat veren met een ovale opening een fractie van een seconde eerder geactiveerd worden dan de ronde openingen. Op deze manier hoeft de springer niet alle veren tegelijkertijd uit te rekken.

banner-3

De trampoline veren zijn een van de belangrijkste onderdelen van je trampoline, je springt er namelijk door. Omdat we bij de Etan UltraFlat trampolines enkel veren willen gebruiken waarop je snel en krachtige sprongen kan maken hebben we de Etan QuickSpring veren laten ontwikkelen.

Deze veren zijn krachtiger gespannen en trekken daardoor sneller samen. Hierdoor word je sprong korter en kan je gemakkelijker trucs doen.

Om de levensduur van deze veren te verlengen wordt het zink in de veren verwerkt. Normaal gesproken worden trampoline veren in een zinkbad gedoopt waardoor ze een zinke coating krijgen. Deze kan er echter op de lange duur afbladderen waardoor de veer alsnog kan gaan roesten. Dit zal bij de Etan QuickSprings niet gaan gebeuren.

Etan UltraFlat trampoline rechthoekig 198 x 294 cm zwart
banner-4
etan-ultraflat-trampoline-rand

De trampoline beschermranden van de Etan UltraFlat trampolines worden gemaakt met zwart 620 grams Duits PVC. Deze hoge kwaliteit zorgt er niet alleen voor dat deze rand ontzettend lang mee gaat maar zorgt er ook voor dat we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Dat is nog niet alles.

Deze beschermranden beschikken over een innersleeve die bevestigd zit aan de binnenzijde van de beschermrand. De innersleeve zorgt ervoor dat de rand beter op de springmat komt te liggen.  Zo wordt de ruimte naar de veren beperkt. De innersleeve in combinatie met de extra flap, die over de veren ligt, van de trampoline springmat maakt het raken van de veren tijdens het springen praktisch onmogelijk.

banner-5

Het trampolineframe, de constructie waar alles van je trampoline op rust, moet niet alleen stabiel en sterk zijn maar moet ook jarenlang mee gaan. Het frame van de Etan UltraFlat trampolines bestaat uit een maar liefst 3mm dik kokerframe. Deze is niet rond, maar vierkant voor extra stevigheid.

Het frame van de trampoline wordt gemaakt van Italiaans staal en is extreem sterk. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van dit staal dat we er levenslang garantie op bieden.

etan-ultraflat-frame

Extra informatie

Gewicht 71 kg
Afmetingen 150 × 60 × 33 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting trampoline

Afmeting te graven gat (cm)

Diamond System springmat
Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Garantie veren
Inclusief Veiligheidsnet
Lengte veren (mm)

Materiaal randkussen

Materiaal Frame

Materiaal springmat

Materiaal triangel
Max. gebruikersgewicht (kg)
Merk

Producent

Soort veren
Veerbescherming randkussen
Vorm trampoline

Vulling randkussen