Onze Missie

Onze Missie

Etan Trampolines is in 1988 opgericht. Met jarenlange ervaring komt toewijding. Wij hebben aandacht voor meer. Meer veiligheid, meer kwaliteit en meer plezier. Het is onze missie om de veiligste high-end trampolines te produceren die zorgen voor jarenlang buitenspeelplezier.

Etan trampoline mood photo
Etan trampoline mood photo

Meer Plezier

Spelen is de essentie van onze organisatie. Zelfs tijdens onze kantooruren zijn we op de trampoline te vinden. Wij willen onze klanten vreugde, blijdschap en echt plezier laten beleven wanneer zij onze trampolines gebruiken.

Etan trampoline mood photo

Ultieme Veiligheid en Kwaliteit

Voor ons is veiligheid een must. Wij compenseren niet in veiligheid en zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit bieden die onze klanten kunnen krijgen. Kwaliteitscontrole, veiligheidscontrole, kwaliteitscontrole en vervolgens nog een veiligheidscontrole.

Etan trampoline mood photo
Etan trampoline mood photo

Werken aan een betere toekomst

Wij dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. We respecteren onze klanten en het milieu. Daarom produceren we veilige producten van duurzame materialen. Door dit te doen in Bosnië en Herzegovina stimuleren we economische gelijkheid en helpen we de minder bedeelden van onze samenleving.

Etan trampoline mood photo
logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €99,-

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

0
×