Trampoline net monteren

Wanneer je een trampoline met veiligheidsnet gekocht hebt, dan is het van belang om altijd het trampoline net te monteren voor de veiligheid van de kinderen. Maar hoe monteer je een trampoline veiligheidsnet? Lees Etan’s stappenplan:

1. Schuif twee palen met foam in elkaar en schuif vervolgens de zwarte sleeve over de palen. Herhaal dit voor de overige palen.

2. Plaats de palen in de steunen voor het veiligheidsnet. Zorg dat er 1 steun vrij blijft op de aangegeven plaats in de handleiding.

3. Schuif de elementen van de topring in de tunnel van het veiligheidsnet. Schuif een T-stuk over het element voordat je een tweede element in de tunnel schuift.

4. Herhaal dit totdat alle buizen samen een ring of rechthoek vormen.

5. Monteer de laatste paal met foam en schuif deze in de zwarte sleeve die vastzit aan het net.

6. Bevestig de T-stukken op de palen.

7. Heb je een Premium trampoline met net, ga dan naar stap 8. Heb je een Hi-Flyer of Sky-Flyer trampoline met net? Ga verder naar stap 11.

8. Neem de haak van de onderzijde van het veiligheidsnet, trek deze onder de frame rand door en bevestig aan de voorzijde van de veer. Herhaal dit bij alle haken.

9. Klik de sluitingen van de gekleurde onderrand dicht.

10. Het trampoline net is gemonteerd en jouw Premium trampoline klaar voor gebruik. Veel springplezier!

11. Rits het veiligheidsnet dicht voordat je de sleeve van de springmat aan het veiligheidsnet rijgt. Werk van achter naar voren richting de ritssluiting en trek strak aan.

12. Jouw Etan Hi-Flyer/Sky-Flyer trampoline is klaar voor gebruik. Veel springplezier!

Bij Etan hebben we verschillende soort veiligheidsnetten. Zo hebben de Etan Premium trampolines standaard veiligheidsnetten met rechte palen en deluxe veiligheidsnetten met gebogen palen, voor een extra diepe valdemping. Bekijk hier hoe je het trampoline veiligheidsnet van jouw trampoline bevestigd:

0
×