Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline

 In Choose a trampoline, Trampoline tips

.

ETAN ULTRAFLAT

An Etan UltraFlat trampoline for the greatest tricks!

Developed for the serious jumper. The Etan UltraFlat trampolines are fully inground trampolines, available as rectangular and square trampolines. With Etan QuickSprings for powerful jumps and an Etan OptiFlow trampoline jumping mat for optimal airflow.

De Etan UltraFlat trampoline, Made in Europe

De Etan UltraFlat gelijkvloers ingegraven trampoline, de trampoline die jou laat springen zoals je dat niet eerder gedaan hebt. Hoogkwalitatieve Europese materialen zorgen er niet alleen voor dat deze ijzersterke krachtpatser flink wat jaren mee zal gaan, maar zorgt ervoor dat je kwaliteit ervaart zoals het ervaren moet worden.

Deze trampoline rust op een 3mm dik volledig stalen kokervormig trampoline frame met levenslange garantie. Deze kwaliteit ga je nergens anders vinden!

Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline
Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline

An Etan OptiFlow trampoline jumping mat makes the difference!

De Etan OptiFlow trampoline springmat, gemaakt van hoogwaardig Duits PVC. De mat heeft in tegenstelling tot de traditionele springmatten een open structuur die ervoor zorgt dat de lucht, die je tijdens het springen wegdrukt, gemakkelijk door de mat verplaatst kan worden.

Maar dat is nog niet alles. De Etan OptiFlow trampoline springmat wordt gemaakt met Etan’s unieke Diamond System. Dit systeem vervangt de ijzeren triangel door een kunststof triangel. Daarnaast hebben deze triangels om en om een ovale en ronde opening die ervoor zorgen dat de veren niet allemaal tegelijk uitgetrokken hoeven te worden.

Jump with Etan QuickSprings and experience the difference!

Trampoline veren, het trampoline onderdeel wat er uiteindelijk voor zorgt dat je de sprong kunt maken zoals jij dat wilt. Ga je voor een soepele sprong? Of wil je liever een wat hardere en snellere sprong maken? Dit hangt af van lichaamsgewicht, grootte, en natuurlijk, persoonlijke voorkeur.

De Etan QuickSpring trampoline veren zijn veren van Nederlandse komaf en doordat zink in de veren verwerkt zit, roestvrij. Deze veren zijn speciaal ontwikkeld voor springers die voor een strakke en hardere sprong willen gaan. Ga je liever een soepelere sprong? Kijk dan bij Etan Premium.

Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline
Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline

A rectangular or square Etan UltraFlat?

Naast de bekende ronde trampolines zijn er in de afgelopen jaren vele andere vormen bijgekomen. Zo hebben de rechthoekige trampolines een vogelvlucht gemaakt doordat de vorm beter aansluit bij de kleinere Nederlandse tuinen. Om die reden heeft Etan Trampolines gekozen om de Etan UltraFlat trampolines te ontwikkelen als rechthoekige trampolines maar ook als vierkante trampoline.

Deze vormen passen perfect in elke tuin, zowel groot als klein. De Etan UltraFlat trampolines zijn verkrijgbaar met een hoogwaardige zwarte trampoline beschermrand van extra sterk 630 grams Duits PVC.

European materials and European production standards

Eén van de kernwaarden van Etan Trampolines is Europese productie. Om die reden proberen wij iedereen te stimuleren en bewust te maken van de kwaliteitsverschillen die zichtbaar aanwezig zijn tussen Aziatische import trampolines en Europese trampolines. Deze verschillen zijn op de lange duur duidelijk zichtbaar.

Trampoline beschermranden met 5 jaar garantie, trampoline springmatten met 6 jaar garantie en een trampoline frame met levenslange garantie maken duidelijk dat wij bij Etan Trampolines overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Ben jij er al uit?

Everything you need to know about the Etan UltraFlat trampoline
.

Recent Posts
0
×