Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst

 In Trampolin Tips, Trampolin wählen

.

ETAN ULTRAFLAT

Ein Etan UltraFlat-Trampolin für die tollsten Tricks!

Entwickelt für den ernsthaften Springer. Die Etan UltraFlat Trampoline sind vollständig in den Boden eingelassene Trampoline, die als rechteckige und quadratische Trampoline erhältlich sind. Mit Etan QuickSpring Federn für kraftvolle Sprünge und einer Etan OptiFlow Trampolin Sprungmatte für optimalen Luftstrom.

Das Etan UltraFlat Trampolin, Made in Europe

De Etan UltraFlat gelijkvloers ingegraven trampoline, de trampoline die jou laat springen zoals je dat niet eerder gedaan hebt. Hoogkwalitatieve Europese materialen zorgen er niet alleen voor dat deze ijzersterke krachtpatser flink wat jaren mee zal gaan, maar zorgt ervoor dat je kwaliteit ervaart zoals het ervaren moet worden.

Deze trampoline rust op een 3mm dik volledig stalen kokervormig trampoline frame met levenslange garantie. Deze kwaliteit ga je nergens anders vinden!

Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst
Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst

Eine Etan OptiFlow Trampolin Sprungmatte macht den Unterschied!

De Etan OptiFlow trampoline springmat, gemaakt van hoogwaardig Duits PVC. De mat heeft in tegenstelling tot de traditionele springmatten een open structuur die ervoor zorgt dat de lucht, die je tijdens het springen wegdrukt, gemakkelijk door de mat verplaatst kan worden.

Maar dat is nog niet alles. De Etan OptiFlow trampoline springmat wordt gemaakt met Etan’s unieke Diamond System. Dit systeem vervangt de ijzeren triangel door een kunststof triangel. Daarnaast hebben deze triangels om en om een ovale en ronde opening die ervoor zorgen dat de veren niet allemaal tegelijk uitgetrokken hoeven te worden.

Springe mit Etan QuickSpring Federn und erlebe den Unterschied!

 

Trampoline veren, het trampoline onderdeel wat er uiteindelijk voor zorgt dat je de sprong kunt maken zoals jij dat wilt. Ga je voor een soepele sprong? Of wil je liever een wat hardere en snellere sprong maken? Dit hangt af van lichaamsgewicht, grootte, en natuurlijk, persoonlijke voorkeur.

De Etan QuickSpring trampoline veren zijn veren van Nederlandse komaf en doordat zink in de veren verwerkt zit, roestvrij. Deze veren zijn speciaal ontwikkeld voor springers die voor een strakke en hardere sprong willen gaan. Ga je liever een soepelere sprong? Kijk dan bij Etan Premium.

Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst
Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst

Ein rechteckiger oder quadratischer Etan UltraFlat?

 

Naast de bekende ronde trampolines zijn er in de afgelopen jaren vele andere vormen bijgekomen. Zo hebben de rechthoekige trampolines een vogelvlucht gemaakt doordat de vorm beter aansluit bij de kleinere Nederlandse tuinen. Om die reden heeft Etan Trampolines gekozen om de Etan UltraFlat trampolines te ontwikkelen als rechthoekige trampolines maar ook als vierkante trampoline.

Deze vormen passen perfect in elke tuin, zowel groot als klein. De Etan UltraFlat trampolines zijn verkrijgbaar met een hoogwaardige zwarte trampoline beschermrand van extra sterk 630 grams Duits PVC.

Europäische Materialien und europäische Produktionsstandards

Eén van de kernwaarden van Etan Trampolines is Europese productie. Om die reden proberen wij iedereen te stimuleren en bewust te maken van de kwaliteitsverschillen die zichtbaar aanwezig zijn tussen Aziatische import trampolines en Europese trampolines. Deze verschillen zijn op de lange duur duidelijk zichtbaar.

Trampoline beschermranden met 5 jaar garantie, trampoline springmatten met 6 jaar garantie en een trampoline frame met levenslange garantie maken duidelijk dat wij bij Etan Trampolines overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Ben jij er al uit?

Alles was du über das Etan UltraFlat Trampolin wissen musst
.

Recent Posts
0
×