DOMMELBAD ACTIEPAGINA

DOMMELBAD ACTIEPAGINA

Welkom op de
Dommelbad actiepagina!

Welkom op de
Dommelbad actiepagina!

Hallo! Jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat je een van onze advertenties hebt gezien in het Dommelbad krantje. Daar heb je een van onze kortingscode gevonden waar je maar liefst 10% korting mee krijgt op een van onze trampolines!

Maar nu stap 2, naar welke trampoline ben je op zoek? Weet je dit al? Of zullen we je een handje helpen? Er zijn namelijk een aantal factoren die je eerst moet bepalen voordat je de juiste trampoline kan vinden. Wil je bijvoorbeeld een opstaande of inground trampoline? of toch liever een ronde of rechthoekige trampoline?

Van Etan Hi-Flyer tot de Europees geproduceerd Etan Premium trampolines, alle modellen doen mee. De actie is beschikbaar via het Boxtelse Dommelbad magazine.

De kortingscode kan ingeleverd worden tijdens het afrekenen op de webshop van Etan. De actie loopt tot en met zondag 18 mei 2021. Pak nu je kans en koop je gloednieuwe Etan trampoline met een mooie korting.

advertentie-dommelbad
epg14c.g-etan-premium-grijs-trampoline-427

Etan Premium

De Etan Premium trampoline is een hoogkwalitatieve trampoline die gemaakt wordt in Europa. Met een scherp oog op veiligheid durven we zelfs de kleinste springertjes met een gerust hart te laten springen.

hf14c-hi-flyer-14-combi-427-cm-groen

Etan Hi-Flyer

De Etan Hi-Flyer trampoline is onze andere lijn trampolines. Deze trampolines zijn verkrijgbaar in zowel opstaande trampoline met net als inground trampolines. Verkrijgbaar in de kleur groen. Perfect voor de beginnende springer!

shovel_tekengebied-1

Ingraafservice

Heb je toch liever een inground trampoline maar helemaal geen zin of tijd om een kuil in je tuin te graven en het zand af te voeren? Laat dit dan doen door een van onze professionals. Met of zonder zandafvoer te bestellen.

epg08c-etan-premium-groen-trampoline-244

Trampoline met net

Ben je op zoek naar een trampoline met net? Bij de Etan Premium trampolines kun je kiezen tussen een standaard en een deluxe trampoline veiligheidsnet. Bij de deluxe variant zijn de palen gebogen en voorzien van dikker foam. Veiligheid voorop!

iepg10.g-etan-premium-trampoline-inground-305

Inground trampolines

Naast opstaande trampolines zijn er ook inground trampolines, zowel rond als rechthoekig. Deze trampolines worden ingegraven en steken enkel 23 cm boven de grond uit. Dit vereist wel enig graafwerk maar geeft een moderne uitstraling!

epg1075c-etan-premium-grijs-trampoline-rechthoekig

Rechthoekige trampoline

Een van de populairste modellen dit jaar zijn de rechthoekige trampolines! Deze trampolines passen door hun vorm in vrijwel elke tuin, hebben een moderne uitstraling en geven de hoogste sprongen. Als zowel inground als opstaande trampoline.

Ik heb mijn trampoline gekozen. Hoe nu verder?

Ik heb mijn trampoline gekozen. Hoe nu verder?

  1. Met behulp van de bovenstaande tips kies je de trampoline die jij en je kinderen in de tuin willen.

  2. Je start het afrekenproces zoals je normaal zou doen.

  3. Je voert in je winkelmand de actie code in en ontvangt 10% korting op je trampoline!

  4. De trampoline wordt binnen enkele dagen geleverd.

  5. Veel springplezier!

logo-etan-2019-footer

Neem contact met ons op voor advies op maat

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld, vandaag verzonden

0
×