Etan Hi-flyer inground combi trampoline 427cm / 14ft green
Out of Stock Aanbieding!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 427 cm / 14ft groen

519,00

Uitverkocht

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer inground trampoline 427 cm / 14ft combi in de kleur groen is de grootste ronde inground trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Door zijn groene kleur wordt deze trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Doordat dit een inground model is kan deze strak in je tuin worden weggewerkt. Zijn grote formaat zorgt voor extra veel springplezier. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline kunnen vallen. Deze populaire inground trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een inground trampoline wordt na het graven van de kuil op de zijwand van de kuil geplaatst en dus niet in de kuil. Zo steekt deze trampoline nog ongeveer 23cm boven de grond uit. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 427 cm / 14ft groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC, scheurt deze niet snel en blijft hij erg lang netjes. De rand heeft een dikte van 3cm, erg dik voor zijn prijsklasse. De Etan Hi-Flyer trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van maar liefst 2 jaar. De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Ook beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren zijn gemaakt van erg stevig staal en worden in een bad van zink ondergestopt. Door deze zinke coating gaan de stalen veren niet roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door de trampoline beschermrand en de trampoline springmat. De Etan Hi-Flyer veren hebben een lengte van 17,5 cm en beschikken over zowel een lange als een korte haak. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. Van deze trampoline zijn de trampoline onderdelen uiteraard ook los verkrijgbaar.

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 427 cm / 14ft groen
Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 427 cm / 14ft groen

Een intern trampoline veiligheidsnet voor iedere val

Bij de Etan Hi-Flyer trampolines wordt het trampoline veiligheidsnet aan de buitenzijde van de trampoline springmat bevestigt en vervolgens over de veiligheidsnet palen geschoven. Daarnaast worden de trampoline veiligheidsnetten exact op maat gemaakt om te passen op de desbetreffende trampoline. Het net van het trampoline veiligheidsnet heeft aan de onderzijde een extra flap. Deze flap zit ook aan de bovenzijde van de trampoline springmat van de trampoline. Deze worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Zo kunnen de handen en voeten van het kind met geen mogelijkheid bij de trampoline veren komen en gebeuren er geen ongelukken.

Extra informatie

Gewicht 87 kg
Afmetingen 171 × 57 × 52 cm
Aantal haringen

8

Aantal veren

96

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Afmeting randkussen

Ø 427

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 380 x 70

Afmeting trampoline

Ø 427

Breedte en dikte randkussen

30 x 3 cm

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Garantie veren

2 jaar

Geproduceerd in

Azië

Geschatte montagetijd

30

Kleur

Groen

Lengte veren (mm)

175

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

PVC / PE

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Merk

Etan Hi-Flyer

Model

Inground

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker