Etan Premium Gold trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft groen

899,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Wil je het allerbeste voor je kinderen? Dan kies je voor de Etan Premium trampoline met net Deluxe. Niet alleen voldoet deze veilige trampoline aan alle strenge veiligheidseisen, hij staat ook nog eens erg chic in je tuin.

De productie van deze trampoline vindt plaats in Europa met gebruik van duurzame materialen. Wij zijn daardoor zo zeker van onze producten dat we ook lange garantietermijnen hanteren.

De Etan Premium trampoline lijn biedt 3 verschillende kwaliteiten voor het beschermrand aan. Silver, Gold en Platinum. Het voordeel aan deze Gold beschermrand is het gebruikte Duitse PVC en de dikte van het foam dat je val dempt.

Daarnaast bevat deze rand een extra innersleeve die op de springmat rust en ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen. Een veilige keuze dus. Naast extreem veilig is de Etan Premium lijn ook ongeëvenaard in springcomfort, dit komt door het unieke Diamond System dat gebruikt wordt. Hierbij bevat de springmat om en om triangels met een gaatje en triangels met een sleufopening. Dit zorgt ervoor dat de kracht van een sprong beter verdeeld wordt waardoor zowel lichtgewichtjes als de grotere kinderen heel fijn springen op deze trampolines.

Probeer het eens en je wil nooit meer wat anders!
Deze toptrampoline is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 72 kg
Afmetingen 145 × 55 × 63 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen