Etan Hi-flyer inground trampoline 366 cm / 12ft green
Out of Stock

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 366 cm / 12ft groen

449,00

Uitverkocht

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer inground trampoline 366 cm / 12ft in de kleur groen is de één na grootste ronde inground trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Door zijn groene kleur wordt deze trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Doordat dit een inground model is kan deze straks werggewerkt worden in je tuin. Deze populaire inground trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een inground trampoline wordt na het graven van de kuil op de zijwand van de kuil geplaatst en dus niet in de kuil. Zo steekt deze trampoline nog ongeveer 23cm boven de grond uit. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 366 cm / 12ft groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC, scheurt deze niet snel en blijft hij erg lang netjes. Daarnaast heeft de rand, voor zijn prijsklasse, een erg dikke rand van 3cm. De Etan Hi-Flyer trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van maar liefst 2 jaar. De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Ook beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren zijn gemaakt van erg stevig staal en worden in een bad van zink ondergestopt. Door deze zinke coating gaan de stalen veren niet roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door het trampoline randkussen en het trampoline springdoek. De Etan Hi-Flyer veren hebben een lengte van 17,5 cm en beschikken over zowel een lange als een korte haak. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. Van deze trampoline zijn de trampoline onderdelen uiteraard ook los verkrijgbaar. Ideaal!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 366 cm / 12ft groen

Extra informatie

Gewicht 53 kg
Afmetingen 149 × 57 × 38 cm
Aantal haringen

8

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Breedte en dikte randkussen

30 x 3 cm

Geschatte montagetijd

60

Vorm trampoline

rond

Model

Inground

Merk

Etan Hi-Flyer

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Materiaal springmat

Permatron

Materiaal randkussen

PVC / PE

Geproduceerd in

Azië

Aantal veren

72

Kleur

Groen

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Afmeting trampoline

Ø 366

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 320 x 70

Afmeting randkussen

Ø 366

Adviesleeftijd

3

Vulling randkussen

EPE foam

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.