Everything you need to know about the Etan PremiumFlat Trampoline

 In Choose a trampoline

.

ETAN PREMIUMFLAT

Een Etan PremiumFlat trampoline, de crème de la crème onder de trampolines!

Met de PremiumFlat trampolines van Etan kies je voor modern design, innovatieve technieken, veiligheid en de hoogste kwaliteit uit Europa. Beschikbaar in 3 rijke kleuren, een maat voor elke tuin en in het rond en rechthoekig. De PremiumFlat trampolines zijn gelijkvloers en in combinatie met de dikke beschermrand veilig zonder veiligheidsnet.

De ultieme trampoline: PremiumFlat in jouw tuin

Ervaar de kwaliteit van de PremiumFlat trampoline, Etan’s ingegraven trampoline voor de beste prijs. Een strakke trampoline die ook nog eens veilig is. Zo heeft het oog wat en kun je met een gerust hart je kinderen laten trampolinespringen. De Premium trampolines van Etan zijn extra veilig doordat er een extra flap bevestigd is aan de trampoline springmat. Deze flap ligt over de trampoline veren en in combinatie met de innersleeve van de beschermrand, kunnen handjes en voetjes onmogelijk tussen de veren komen.

Everything you need to know about the Etan PremiumFlat Trampoline
Etan OptiFlow jumping mat vs traditional jumping mat

Een sprong zoals je nog nooit hebt ervaren

Een springmat speciaal ontworpen voor grond trampolines, van hoogwaardig Duits PVC. De Etan OptiFlow trampoline springmat heeft een open structuur, waardoor de lucht gemakkelijk circuleert en je geen doffe sprongen krijgt.

Met Etan’s unieke Diamond System, kan ieder kind, ongeacht leeftijd en gewicht, soepel en hoog springen. Het Diamond System zorgt ervoor dat niet alle veren tegelijkertijd geactiveerd worden, maar een fractie van een seconde later. Hierdoor hoef je bij een 12ft trampoline niet 80 veren maar 40 veren uit te rekken. Een soepele sprong gegarandeerd!

Een trampoline naar jouw persoonlijke smaak

De meest bekende trampoline is toch wel de ronde trampoline, maar de rechthoekige trampoline wordt ook steeds populairder. Vanwege zijn vorm, past een rechthoekige trampoline beter in kleinere tuinen. Bovendien, spring je op een rechthoekige trampoline hoger en kun je toffe trucs doen. Een win-win situatie! Professionele atleten springen niet voor niets op rechthoekige trampolines.

De ronde PremiumFlat trampoline is perfect als je krachtige sprongen wilt maken op één plek van de trampoline. Dit is uitermate veilig voor de jonge springertjes.

Everything you need to know about the Etan PremiumFlat Trampoline
Everything you need to know about the Etan PremiumFlat Trampoline

Investeer in kwaliteit van Europese bodem

Europa is de basis van Etan’s trampolines. In Bosnië en Herzegovina, worden alle Etan trampolines geproduceerd van Europese materialen. Zo worden de Premium trampoline beschermranden gemaakt van hoogwaardig 630 grams Duits PVC met UV bestendige laag, komen de trampoline veren uit Nederland en het Permatron van de springmatten uit Kroatië.

De kwaliteit van de PremiumFlat trampolines zie je terug in de garantie, met 15 jaar op het stalen trampoline frame en de veren, 6 jaar op de OptiFlow trampoline springmat en 5 jaar garantie op de beschermrand. Zo genieten je kinderen hun hele jeugd lang van trampolinespringen op de Etan PremiumFlat.

.

Recent Posts
0
×