Everything you need to know about the Etan Premium Trampoline

 In Choose a trampoline, Trampoline tips

ETAN PREMIUM GOLD

An Etan Premium Gold trampoline in every garden!

Of je nu een rechthoekige trampoline of toch liever een inground trampoline wilt. De Etan Premium trampolines zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kun je bij de Etan Premium trampoline kiezen voor een Standaard of Deluxe trampoline veiligheidsnet. Het verschil zit in de vorm van de palen. Waar de standaard palen recht zijn, zijn de deluxe palen gebogen en voorzien van dikker foam. Veiligheid en luxe in 1!

Choose an Etan Premium trampoline, choose quality

Kies jij voor veiligheid, kwaliteit en optimaal springcomfort? Dan is de Etan Premium Trampoline de trampoline voor jou. Deze high-end en hoogkwalitatieve trampoline wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië-Herzegovina waar tegen Europese productiestandaarden dagelijks hard gewerkt word om jullie de hoogste sprongen te laten maken. Daarnaast zijn er tal aan extra aanpassingen gedaan om deze trampoline zo veilig mogelijk te maken. Bij Etan kiezen wij voor veiligheid! We hebben het hier namelijk wel over je kinderen.

Everything you need to know about the Etan Premium Trampoline
Etan Premium trampoline extra flap on the jumping mat

Producteigenschappen die de veiligheid garanderen!

Wij hebben onze trampolines zo gemaakt dat de veiligheid van elk kind gegarandeerd kan worden tijdens het springen. Zo zijn onze trampoline beschermranden gemaakt van extra sterk Duits PVC met Uv-werende laag en hebben deze aan de binnenzijde een extra innersleeve.

Daarnaast hebben onze Premium springmatten een extra flap die over de trampoline veren ligt. Deze flap in combinatie met de innersleeve aan de beschermrand zorgt ervoor dat kinderhandjes of voetjes niet bij de veren kunnen komen.

What color will your new Etan Premium Gold come in?

Tuinen in Nederland variëren ontzettend in grootte en stijl. Van een landelijke tuin vol groen tot stedelijke tuinen met een modernere uitstraling. Om die reden zijn onze Etan Premium Trampolines verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet grijs en zwart.

Ervaring heeft ons doen leren dat groene trampolines vaker op een grasveld worden geplaatst waar we een grijze en zwarte trampoline vaker zien terugkomen in strakke, modernere tuinen. Al met al komt het neer op persoonlijke voorkeur.

Everything you need to know about the Etan Premium Trampoline
Everything you need to know about the Etan Premium Trampoline

Een soepele sprong met Etan’s unieke Diamond System

Waarom springt jouw kind zo graag op een trampoline? Willen ze hoge sprongen kunnen maken? Of zijn ze al aan het oefenen om salto’s te doen?

Met Etan’s Diamond System ben jij gegarandeerd van een soepele sprong. Het Diamond System zorgt er namelijk voor dat niet alle veren tegelijkertijd geactiveerd worden maar een fractie na elkaar. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld bij een 14ft trampoline niet 96 veren maar 48 veren in een keer te laten rekken. Een verminderde klap, een soepelere sprong en lachende gezichtjes!

A quality product from Etan’s own factory in Bosnia

Waar vele trampolines geïmporteerd worden uit het Verre Oosten, worden de Etan Premium trampolines geproduceerd in Europa. Zo zijn de Etan Premium beschermranden gemaakt van extra sterk Duits PVC met UV bestendige laag, komt de foam van de beschermrand uit Italië en verkrijgen we het Permatron voor onze trampoline springmatten uit Kroatië.

Al met al, is de Etan Premium een kwaliteitsproduct dat wordt geproduceerd tegen Europese productiestandaarden. Een trampoline voor de hele jeugd!

Everything you need to know about the Etan Premium Trampoline
Recent Posts
0
×