Out of Stock

Etan Premium rectangular trampoline with enclosure 0965ft / 281 x 201 cm – black

749.00

Out of stock

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 zwart is de kleinste maat van de rechthoekige opstaande trampolines binnen de Etan Premium collectie. Door zijn kleine maat past hij in menig tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet op de grond naast de trampoline vallen. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in het prachtige Bosnië en Herzegovina. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium rectangular trampoline with enclosure 0965ft / 281 x 201 cm – black

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline randkussens worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Hierdoor kunnen we zonder enige zorgen maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat veiligheid uiteraard ook hoog in het vaandel bij het maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat vele malen beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium trampoline heeft aan de onderzijde van de beschermrand ook een meshrand. Dit zorgt voor een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen. Extra veilig dus.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief uitstekende Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. Normaliter beschikken de trampoline springdoeken over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn echter voorzien van kunststof triangels. Ze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, roesten niet en zijn vorstbestendig. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht het gewicht van het kind. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 52 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rectangular trampoline with enclosure 0965ft / 281 x 201 cm – black
Etan Premium rectangular trampoline with enclosure 0965ft / 281 x 201 cm – black

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten aan de buitenzijde van het trampoline frame bevestigt. Door andere trampolinemerken wordt het veiligheidsnet echter aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand bevestigt. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het veiligheidsnet gaan staan en zo het net en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. De Etan Premium trampolines onderscheiden zich dus. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo trap je het veiligheidsnet niet kapot en behoud je ruimte op de trampoline beschermrand. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium collectie zijn getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Additional information

Weight 94.4 kg
Dimensions 164 × 59 × 58 cm
Number of springs

52

Recommended age

from 3 years

Width and thickness safety pad

410 x 30 cm

Warranty safety pads

5 years

Jumping mat warranty

5 years

Warranty trampoline frame

at registration 15 years, otherwise 10

Made in

Europe

Estimated installation time

60

Colour

Black

Length of springs (mm)

180

Frame material

Galvanized steel

Safety pad material

620 grams German PVC / Permatron

Jumping mat material

Permatron

Maximum user weight (kg)
Brand

Etan Premium

Model

Standing

Producer

Etan d.o.o.

Trampoline shape

rectangular

Filling safety pad

EPE foam

Trampoline size

281 x 201 cm

Size of cushion

281 x 201 cm

Trampoline comparison

List all Etan trampolines and compare them easily with the trampoline comparator!

Manual