Etan PremiumFlat Trampolin 305 cm / 10ft schwarz

649,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschreibung

Een Flatground trampoline van Europese kwaliteit

De Etan PremiumFlat trampoline 305 cm / 10ft in de kleur zwart is een flatground trampoline van Europese kwaliteit en met de kenmerken van de welbekende Etan Premium trampolines. Deze trampoline wordt volledig gelijkvloers ingegraven en komt dus gelijk te liggen met het maaiveld. Dit betekent dat de trampoline in het gat geplaatst wordt in plaats van op het gat. Binnen Etan Trampolines worden verschillende lijnen binnen Europa geproduceerd, en daar is de Etan PremiumFlat er één van. Europese materialen, Europese productiestandaarden en nog belangrijker Europese kwaliteit! Zo bevat deze trampoline Nederlandse trampoline veren en gebruiken we Duits PVC, dit is het materiaal waarvan onze trampoline beschermranden gemaakt worden. Door de strakke zwarte trampoline beschermrand en de look van een ground-level trampoline zorgen ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot waar springparadijs. Met deze Etan PremiumFlat trampoline 305 cm / 10ft zwart heb je een echte eyecatcher in huis.

Etan PremiumFlat Trampolin 305 cm / 10ft schwarz

Trampoline beschermrand van modern zwart PVC

De trampoline beschermrand krijgt naast de trampoline springmat het meeste te voorduren tijdens het trampolinespringen. Om die reden moet een trampoline randkussen lang meegaan en bestand zijn tegen alle omstandigheden. Er is daarom specifiek gekozen om extra sterk Duits PVC te gebruiken voor de trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines. Zo wordt de levensduur van het trampoline randkussen gerekt. De trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines zijn ook verkrijgbaar in de kleuren groen en antracietgrijs. Deze kleuren zullen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in iedere tuin – het oog wil natuurlijk ook wat!

Een OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing

Wanneer je trampoline springt druk je erg veel lucht weg – dit heb je niet door bij een opstaande trampoline. Bij een trampoline die volledige gelijkvloers ingegraven wordt is dit wel van belang. Je krijgt namelijk een doffe sprong als de lucht niet goed kan verplaatsen.  Doordat de Etan PremiumFlat trampolines net zoals de Etan UltraFlat trampolines beschikken over een Etan OptiFlow trampoline springmat is dit geen probleem. Door de open weefstructuur van deze trampoline springmat kan de lucht van onder de trampoline gemakkelijk door de trampoline springmat verdwijnen. Ideaal! Etan’s unieke Diamond System Alle Etan OptiFlow trampoline springmatten bevatten Etan’s unieke Diamond System. De openingen in de triangels waarin de veren worden bevestigd zijn om en om ovaal en rond. Door deze afwisseling kan ieder kind, ongeacht zijn/haar leeftijd en lichaamsgewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Door de afwisseling in deze openingen worden eerste de veren die bevestigd zijn aan de ovale openingen uitgerekt en een fractie van een seconde erna volgen de ronde openingen. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet ineens 72 veren uit te rekken maar slechts 36. Dit komt het springcomfort ten goede.

Etan PremiumFlat Trampolin 305 cm / 10ft schwarz

Zusätzliche Information

Gewicht 60 kg
Abmessungen 161 × 59 × 58 cm
Anzahl Heringe

6

Produziert in

Europa

Empfohlenes Alter

3

Größe Randpolster

Ø 305

Abmessung des benötigen Erdaushubs

Ø 260 x 65

Größe Trampoline

Ø 305

Breite und Dicke Randpolster

340 x 30 cm

Diamond System Sprungmatte
Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

6 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Anzahl Schraubenfeder

72

Farbe

Schwarz

Geschätzte Montagezeit

60

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Deutsches PVC

Max. Benutzergewicht (kg)

100

Marke

Etan PremiumFlat

Hersteller

Etan d.o.o.

Federschutz Randabdeckung
Form Trampolin

rund

Füllung Randabdeckung

EPE foam

Modell

Ebenerdig

Trampolin Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen

Anleitung

Anweisungen zum eingraben

Wie solltest du dein Ebenerdigen Bodentrampolin eingraben? Das erklären wir dir gerne! Klicke auf den Button unten.