Out of Stock

Etan Premium Gold Inground trampoline met net deluxe 281 x 201 cm / 0965 groen

849,00

Rupture de stock

Description

Met een Etan Premium inground trampoline haal je kwaliteit, veiligheid en een heel hoop plezier je tuin in! De Etan Premium lijn wordt in onze eigen fabriek in Europa gemaakt, met hoogwaardige duurzame materialen. Om die reden kunnen we ook uitgebreide garanties geven op deze trampoline.

Het beschermrand is van Gold kwaliteit. Deze beschermrand bevat een innersleeve, een extra binnenrand die rust op de springmat. Dat biedt extra bescherming voor handen en voeten zodat deze niet bij de veren kunnen komen. Daarnaast is er gekozen voor kwaliteit bij het gebruikte PVC en foam en kunnen we daardoor 5 jaar garantie geven op deze rand.

Je kinderen zullen vooral lovend zijn over het springcomfort. De trampoline heeft namelijk een unieke Diamond System springmat. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Spring je met weinig kracht dan wordt toch alle een gedeelte van de veren geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal van de veren verwerkt zit, maakt dat kinderen makkelijk hoge sprongen maken. Gelukkig biedt de combinatie van het ingraven van je trampoline, waarmee je de valhoogte beperkt, en het veiligheidsnet deze trampoline extreem veilig. Dus maak je vooral geen zorgen met al die hoge sprongen! Je bent jarenlang verzekerd van een veilige speelplek voor de kinderen. Deze trampoline is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Informations complémentaires

Poids 83 kg
Dimensions 186 × 65 × 65 cm
Nombre de ressorts

Âge recommandé

Taille du trou à excaver (cm)

Garantie sur les coussins de sécurité

Tapis de saut de garantie

Cadre de garantie pour trampoline

Fabriqué en

Temps d\'installation estimé

Longueur des ressorts

Matérial du cadre

Matériau du tapis de sécurité

Matériel de tapis de saut

Poids maximum de l\'utilisateur (kg)

Forme de trampoline

Garniture de sécurité de remplissage

0
×