Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 310 x 232 cm / 1075 noir

899,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 zwart is de middelste maat van de rechthoekige inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat de Etan 1075 is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet op de harde grond naast de trampoline vallen. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze Etan 1075 trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor vrijwel elke tuin. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 310 x 232 cm / 1075 noir

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Zo is er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roesten niet. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht en leeftijd soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 310 x 232 cm / 1075 noir
Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 310 x 232 cm / 1075 noir

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline randkussen en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Informations supplémentaires

Poids 101,5 kg
Dimensions 200 × 65 × 63 cm
Couleur

Noir

Temps estimé du moteur

60

Âge recommandé
Taille du trou à excaver (cm)

260 x 180 x 70 cm

Coussin de sécurité largeur et épaisseur

410 x 30 cm

Garantie sur les autres pièces

3 ans

Garantie sur les coussins de sécurité

5 ans

Tapis de saut de garantie

5 ans

Cadre de garantie pour trampoline

à l'enregistrement 15 ans, sinon 10

Fabriqué en

Europe

Nombre de ressorts

80

Garniture de sécurité de remplissage

EPE foam

Nombre de piquets

4

Longueur des ressorts

220

Matériau du coussin de protection

620 grammes de PVC Allemand / Permatron

Matériel de tapis de saut

Permatron

Marque

Etan Premium

Modèle

Enterré

Producteur

Etan d.o.o.

Forme de trampoline

rectangulaire

Matérial du cadre

Acier galvanisé

Taille de trampoline

310 x 232 cm

Taille du coussin

310 x 232 cm

Comparateur de trampolines

Répertorier tous les trampolines Etan et les comparer facilement avec le comparateur de trampolines.

Manuel

Instructions pour creuser

Comment creuser dans votre trampoline enterré ? Nous nous ferons un plaisir de vous l’expliquer en cliquant sur le bouton ci-dessous.