Out of Stock

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 281 x 201 cm / 0965 noir

749.00

Out of stock

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 zwart is de kleinste rechthoekige inground trampoline binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij ingegraven is past hij perfect in menig tuin. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat uw kinderen niet buiten de trampoline kunnen raken bij een val. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en bevat echte kwalitatieve materialen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor de kleinere tuinen. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 281 x 201 cm / 0965 noir

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en de springmat stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Met het gevolg dat er een betere luchtstroom is tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roesten niet. Etan’s Diamond System Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht of leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 52 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 26. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 281 x 201 cm / 0965 noir
Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet 281 x 201 cm / 0965 noir

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Een verandering ten opzichte van andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet namelijk aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. Onze Etan Premium veiligheidsnetten zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest met een betonnen bal van dit gewicht.

Informations supplémentaires

Poids 82.8 kg
Dimensions 186 × 65 × 65 cm
Nombre de piquets

4

Nombre de ressorts

52

Taille du trou à excaver (cm)

230 x 150 x 40 cm

Coussin de sécurité largeur et épaisseur

410 x 30 cm

Garantie sur les coussins de sécurité

5 ans

Tapis de saut de garantie

5 ans

Cadre de garantie pour trampoline

à l'enregistrement 15 ans, sinon 10

Fabriqué en

L'Europe

Temps estimé du moteur

60

Couleur

Noir

Longueur des ressorts

180

Matérial du cadre

Acier galvanisé

Matériau du coussin de protection

620 grammes de PVC Allemand / Permatron

Matériel de tapis de saut

Permatron

Marque

Etan Premium

Modèle

Enterré

Producteur

Etan d.o.o.

Forme de trampoline

rectangulaire

Garniture de sécurité de remplissage

EPE foam

Poids maximum de l\'utilisateur (kg)

75

Taille du coussin

281 x 201 cm

Taille de trampoline

281 x 201 cm

Comparateur de trampolines

Répertorier tous les trampolines Etan et les comparer facilement avec le comparateur de trampolines.

Manuel

Instructions pour creuser

Comment creuser dans votre trampoline enterré ? Nous nous ferons un plaisir de vous l’expliquer en cliquant sur le bouton ci-dessous.