Etan Premium Gold Inground trampoline 366 cm / 12ft groen

799,00

Op voorraad

    • 699 €
    • 999 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Je hebt kinderen die van nature graag buitenspelen en kinderen die liever achter een tablet of beeldscherm zitten. Kinderen voor wie dingen niet avontuurlijk genoeg kunnen zijn, of kinderen die liever de kat uit de boom kijken.

Kinderen komen in alle soorten en maten, wij zijn er alleen nog niet één tegengekomen die niet van trampolinespringen houd. Of het nou het vrije gevoel is van zweven in de lucht, de combinatie van sport en spel of gewoon het plezier dat kinderen eraan beleven…. trampolinespringen biedt voor ieder kind wat wils.

Deze ingegraven variant heeft ook nog eens enkele unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat springen erg soepel gaat. De combinatie van lange conische veren van 22 cm met de springmat met Diamond System bijvoorbeeld. Het Diamond System combineert triangels met een korte opening en een sleufopening aan de springmat zodat met weinig kracht de veren al geactiveerd worden en je dus makkelijker begint met springen. Je kinderen zullen de tijd van hun leven beleven met deze inground trampoline in jullie tuin.

Extra informatie

Gewicht 69 kg
Afmetingen 147 × 59 × 62 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen