Out of Stock

Etan Premium Gold Inground trampoline 335 cm / 11ft grijs

649,00

Uitverkocht

Beschrijving

Een inground trampoline is ideaal omdat deze de valhoogte beperkt en ervoor zorgt dat er niets of niemand onder de trampoline kan komen. De Etan Premium is een lijn trampolines die in Europa geproduceerd worden, in onze eigen fabriek. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen.

Onze 30 jaar ervaring in de trampolinewereld hebben we allemaal verwerkt in deze lijn. Zo is de Etan Premium uniek in springcomfort, veiligheid en duurzaamheid. Het springcomfort wordt verhoogt door het Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, blijft de sprongkracht behouden. De veren zijn ook uniek in de markt, deze zijn gemaakt van speciaal verenstaal waarbij zink in het staal is verwerkt.

Opvallend aan het beschermrand is niet alleen de kwaliteit van het gebruikte PVC en foam, maar vooral het enveloppesysteem, daardoor wordt de rand volledig gelijkmatig gevuld met foam. Zo biedt het hele beschermrand volledige bescherming bij valpartijen. Deze inground trampoline combi is verkrijgbaar in het groen en antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 64 kg
Afmetingen 136 × 59 × 58 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Breedte en dikte randkussen

Buisdiameter

Diamond System springmat

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Garantie veren

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Inclusief Veiligheidsnet

nee

Inground

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Materiaal triangel

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Soort veren

Veerbescherming randkussen

Vorm trampoline

Vulling randkussen