Out of Stock

Etan Premium Gold inground trampoline rechthoekig 1075 / 310 x 232 cm zwart

577,69

Uitverkocht

Beschrijving

Deze rechthoekige trampoline van 310 x 232 cm in de kleur groen zal niet alleen de kinderen blij maken door de unieke sprongkracht, maar ook paps en mams worden hier blij van. Kwaliteit en uitstraling van deze trampoline is tip top.

De Etan Premium lijn wordt geproduceerd in Europa, met hoogwaardige duurzame materialen. Zo ben je verzekerd van een trampoline die jarenlang meegaat. Niet voor niets geven we bij registratie 15 jaar garantie op het frame. Het randkussen is van Gold kwaliteit.

Deze beschermrand bevat een innersleeve, een extra binnenrand die rust op de springmat. Dat bied extra bescherming voor handen en voeten zodat deze niet bij de veren kunnen komen. Daarnaast is er gekozen voor kwaliteit bij het gebruikte PVC en foam en kunnen we daardoor 5 jaar garantie geven op deze rand.

Naast veiligheid blinkt deze trampoline ook uit in springcomfort. De Etan Premium lijnt bevat het unieke Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal van de veren verwerkt zit, blijft de sprongkracht behouden. Een trampoline die het beste van alle werelden heeft, kwaliteit, uitstraling, veiligheid en springcomfort. Wat wil je nog meer? Deze trampoline is NIET beschikbaar met veiligheidsnet.

Extra informatie

Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Breedte en dikte randkussen

Buisdiameter

Diamond System springmat

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Garantie veren

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Inclusief Veiligheidsnet

nee

Inground

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Materiaal triangel

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Soort veren

Veerbescherming randkussen

Vorm trampoline

Vulling randkussen