Etan Premium Gold Inground trampoline met net 305 cm / 10ft grijs

999,00

Op voorraad

    • 649 €
    • 949 €
    • 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Gold Inground trampoline met net 305 cm / 10ft grijs is de één na kleinste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in vrijwel iedere tuin. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen de kinderen niet buiten de trampoline vallen. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en door zijn afmeting ook ideaal voor de kleinere tuinen

De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

etan-premium-inground-beschermrand-2

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline randkussens worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden.

Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat ook de veiligheid erg hoog in het vaandel bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en de beschermrand stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken.

De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Zo krijg je een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springdoeken zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze zijn bestendig tegen vorst, roesten niet en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en/of gewicht soepel springen en zeer hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 72 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 36. Een garantie voor een soepele sprong!

etan-premium-diamond-system
etan-premium-extern-veiligheidsnet-3

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De veiligheidsnetten van de Etan Premium trampolines worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Etan Trampolines onderscheidt zich hiermee van andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet namelijk aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook het randkussen beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline aanzienlijk kleiner.

Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op het trampoline randkussen en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium collectie zijn professioneel getest zijn tot wel 500 kg. Dit is gedaan met een betonnen bal van dit gewicht, die langzaam op de springmat is laten liggen.

Extra informatie

Gewicht 76 kg
Afmetingen 171 × 59 × 60 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Max. gebruikersgewicht (kg)