Etan Premium Gold 0965 Inground trampoline 281×201 cm groen

699,00

Op voorraad

    • 599 €
    • 799 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium Gold 0965 Inground trampoline 281×201 cm groen is de kleinste rechthoekige inground trampoline binnen de Etan Premium lijn. Doordat je deze trampoline ingraaft past hij perfect in elke tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en kwalitatieve materialen. In tegenstelling tot een UltraFlat trampoline, worden inground trampolines op de kuil geplaatst en niet erin. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn kleinere afmeting overal te plaatsen!

De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline tot de top van de trampoline markt behoort.

etan-premium-inground-beschermrand-2

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline randkussens voor inground trampolines worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt dus gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC, hierdoor kan er met veel vertrouwen 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden. Een lange tijd!

Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat de veiligheid ook hoog in het vaandel bij het maken van deze beschermrand. De Etan Premium trampoline randkussens hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de beschermrand en de springmat veel beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren komen.

Daarnaast hebben de Etan Premium inground trampoline beschermranden een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline ontstaat. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Etan’s unieke diamond system in de springmat

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van kwalitatief Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt maar vrij kan bewegen tijdens het springen. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten onderscheiden zich hiervan en zijn voorzien van kunststof triangels. Deze wordengemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roestvrij.

Wat houdt het Diamond System precies in?
Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht en leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren op een ander moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 20 kilo niet 52 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen is dus gegarandeerd!

etan-premium-diamond-system
etan-premium-extern-veiligheidsnet-3

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Vele andere trampolinemerken hebben het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen bevestigt. Hierdoor komt het echter vaak voor dat kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink stukken minder.

Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. Onze Etan Premium veiligheidsnetten zijn getest zijn tot wel 500 kg. Door een betonnen bal met dit gewicht in het net te werpen weten we ook zeker dat jij ook wordt opgevangen.

Extra informatie

Gewicht 59 kg
Afmetingen 186 × 65 × 64 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting te graven gat (cm)

Breedte en dikte randkussen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Producent