Etan Premium Gold Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

599,00

Op voorraad

    • 499 €
    • 799 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een trampoline gemaakt in Europa

Deze Etan Premium trampoline 244 cm / 08 ft in de kleur groen is de kleinste trampoline binnen de Etan Premium lijn. Hierdoor past hij vrijwel in iedere tuin. Let erop dat dit om een inground trampoline gaat en niet een gelijkvloerse trampoline. Dat betekent dat deze trampoline op de gegraven kuil wordt geplaatst en altijd een stukje boven de grond komt te staan. Ongeveer 23 cm.

De Etan Premium trampolines worden geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline behoort tot de high-end van de trampoline markt.

etan-premium-inground-beschermrand-2

Trampoline beschermrand van Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermrand voor inground trampolines worden gemaakt van extra sterk 630 grams Duits PVC. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van dit hoogwaardige PVC kan er met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden.

Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, wordt deze rand gemaakt met een oog op veiligheid. Zo beschikken de Etan Premium beschermranden over een innersleeve aan de binnenzijde van de rand. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de rand en de springmat goed op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers vrijwel niet bij de trampoline veren komen.

Tot slot beschikken de Etan Premium beschermranden voor inground trampolines over een meshrand aan de onderzijde van de buitenkant van de rand. Deze meshrand zorgt ervoor dat de lucht zich optimaal kan verplaatsen tijdens het springen en weerhoud de beschermrand van het vervelende klapperen.

Een springmat met Diamond System

De Etan Premium Trampoline springmatten worden gemaakt van hoogwaardig Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat vrij beweegt tijdens het springen. Waar de traditionele trampoline springmatten voorzien zijn van ijzeren triangels zijn de Etan Premium springmatten voorzien van kunststof triangels. Deze triangels worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System en zijn roestvrij en vorstbestendig.

Maar wat houdt het Diamond System nu eigenlijk in?
Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elke springer, ongeacht gewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Omdat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de veren op een verschillend moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een meisje van 20 kilo niet 96 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen voor jong en oud!

etan-premium-diamond-system
etan-premium-extern-veiligheidsnet-3

Een veiligheidsnet voor iedere val

De trampoline veiligheidsnetten van de Etan Premium trampolines worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Bij veel trampoline merken wordt het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand bevestigd. Hierdoor wordt er een aanzienlijk gedeelte van het springoppervlak weggenomen. De trampoline beschermrand wordt tijdens het springen vaak gebruikt als plek om op te rusten.

Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet om de toprail van het trampoline frame heen bevestigd. Zo behoud je de beschermrand aan ruimte en trap je het veiligheidsnet niet kapot. Wist je dat onze Etan Premium veiligheidsnetten tot wel 500 kg getest zijn. Dit hebben ze gedaan door een grote betonnen bal in het net te gooien. Dit net vangt iedere val!

Extra informatie

Gewicht 49 kg
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen