Etan Premium Gold Inground trampoline 244 cm / 08ft grijs

599,00

Op voorraad

    • 499 €
    • 799 €
    • 149 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een trampoline gemaakt in Europa

Deze Etan Premium trampoline 244 cm / 08 ft in de kleur grijs is de kleinste trampoline binnen de Etan Premium lijn. Door de antraciet grijze rand past hij vrijwel in elke moderne tuin. Wat maakt de Etan Premium trampoline nu zo kwalitatief? Lees dat hieronder. Let erop dat dit om een inground trampoline gaat en niet een gelijkvloerse trampoline. Dat betekent dat deze trampoline op de gegraven kuil wordt geplaatst en altijd een stukje boven de grond komt te staan. Ongeveer 23 cm.

De Etan Premium trampolines worden geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline behoort tot de high-end van de trampoline markt.

etan-premium-inground-beschermrand-2

Trampoline beschermrand van Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermrand voor inground trampolines worden gemaakt van 630 grams extra sterk Duits PVC. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van dit kwalitatieve PVC kan er met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie worden verleend op deze beschermranden.

Naast de kwaliteit van het gebruikte materiaal, wordt dit randkussen gemaakt met een oog op veiligheid. Zo beschikken de Etan Premium randkussens over een innersleeve aan de binnenzijde van de rand. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de rand en de springmat goed op elkaar liggen. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers vrijwel niet bij de trampoline veren komen.

Tot slot beschikken de Etan Premium beschermranden voor inground trampolines over een meshrand aan de onderzijde van de buitenkant van de rand. Deze meshrand zorgt ervoor dat de lucht zich optimaal kan verplaatsen tijdens het springen en weerhoud de beschermrand van het vervelende klapperen.

Een springmat met Diamond System

De Etan Premium Trampoline springmatten worden gemaakt van kwalitatief Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat vrij beweegt maar niet meerekt. Waar de traditionele trampoline springmatten voorzien zijn van ijzeren triangels zijn de Etan Premium springmatten voorzien van kunststof triangels. Deze triangels worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System en zijn roestvrij en vorstbestendig.

Maar wat houdt het Diamond System nu eigenlijk in?
Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elke springer, ongeacht zijn/haar gewicht soepel springen. Omdat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de veren op een verschillend moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een meisje van 20 kilo niet 96 veren in een keer uit te laten rekken, maar 48. Soepel springen voor jong en oud!

etan-premium-diamond-system
etan-premium-extern-veiligheidsnet-3

Een veiligheidsnet voor iedere val

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Bij veel trampoline merken wordt het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand bevestigd. Hierdoor wordt er een aanzienlijk gedeelte van het springoppervlak weggenomen. De trampoline beschermrand wordt tijdens het springen vaak gebruikt als plek om op te rusten.

Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet om de toprail van het trampoline frame heen bevestigd. Zo behoud je de beschermrand aan ruimte en trap je het veiligheidsnet niet kapot. Wist je dat onze Etan Premium veiligheidsnetten tot wel 500 kg getest zijn. Dit hebben ze gedaan door een grote betonnen bal in het net te gooien. Zie je het al voor je?

Extra informatie

Gewicht 45 kg
Afmetingen 129 × 50 × 58 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Max. gebruikersgewicht (kg)