Etan Premium Gold Inground trampoline met net 244 cm / 08ft grijs

769,00

Op voorraad

    • 549 €
    • 849 €
    • 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Geniet van het buitenleven met deze inground trampoline in je tuin. Kwaliteit en veiligheid is tot in elk detail doorgevoerd bij deze trampoline. Het voordeel aan een inground trampoline is dat deze de valhoogte beperkt en mooi oogt in de tuin.

Omdat deze trampolines speciaal ontworpen zijn om in te graven hoef je maar een bolvormige kuil te graven. De trampoline komt 20 cm boven de grond uit, dit is nodig zodat de lucht die zich onder de trampoline verzamelt makkelijk weg kan wanneer er gesprongen wordt. In combinatie met het veiligheidsnet kunnen kinderen zich op deze trampoline verantwoord uitleven zonder dat je er omkijken naar hebt.

Naast extreem veilig is de Etan Premium lijn ook een hoogvlieger in springcomfort, dit komt door het unieke Diamond System dat gebruikt wordt. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal is verwerkt, blijft de sprongkracht behouden. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline. Deze combi trampoline wordt geleverd compleet met veiligheidsnet en is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 132 × 50 × 60 cm
Aantal haringen

Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting te graven gat (cm)

Afmeting trampoline

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen