Out of Stock Aanbieding!

Etan Premium trampoline springmat 366 cm / 12ft – Grade A

49,00

Artikelnummer: EP12B-TK328 Categorie:

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Etan Premium trampoline springmat 366 cm / 12ft verkeert in perfecte staat. Het enige verschil met een gloednieuwe Premium springmat in ons huidige assortiment is dat dit springdoek een andere overlay heeft – dit is de flap aan de buitenkant van de mat die over de veren valt. De Etan Premium springmatten in ons huidige assortiment hebben een overlay die gemaakt is van PVC. De overlay van deze springmat is echter gemaakt van permatron. Daarnaast is de overlay iets korter. Dit is echter geen probleem voor de veiligheid. De overlay valt nog steeds een heel stuk over de veren, wat er voor zorgt dat de kinderen niet gemakkelijk met de voeten tussen de veren komen. We kunnen deze springmat aanbieden voor 49 EUR.

Heb je nog vragen over deze trampoline springmat? Schroom dan niet onze klantenservice te contacteren.

Let op: het retourneren van een Tweede Kans-product is niet kosteloos. Voor trampolines brengen wij €35,- in rekening, terwijl het retourneren van kleinere pakketten €15,- kost.

 

Is het doek van je trampoline aan vervanging toe? Deze Etan Premium springmat is uitgerust met kunststof triangels met het Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit Etan Premium conische veren, waarbij zink verwerkt is in het staal, blijft de sprongkracht behouden. Deze springmat is geschikt voor een trampoline met afmeting 366-370 cm, met 80 veren van 22 cm.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 41 × 40 × 17 cm
Aantal veren

80

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 366

Afmeting trampoline

Ø 366

Diamond System springmat

ja

Garantie springmat

5 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

15

Lengte veren (mm)

215 t/m 220

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Materiaal triangel

PP