Etan Premium Gold combi inground trampoline safety net grey
Out of Stock

Etan Premium rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

1,099.00

Uitverkocht

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs is de grootste maat van de rechthoekige opstaande trampolines binnen de Etan Premium collectie. Door zijn maat past hij in menig tuin en kan hij strak in de hoeken weggewerkt worden. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline zich in de top van de trampoline markt heeft genesteld.

Etan Premium rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Hierdoor kunnen we met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat veiligheid uiteraard ook hoog in het vaandel bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben aan de binnenkant van de rand een innersleeve. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen vele malen beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium trampoline heeft ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Het voordeel hiervan is dat er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline plaatsvindt. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen. Extra veilig dus.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van een kwalitatief uitstekende Permatron. Dit is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. Normaliter beschikken de trampoline springmatten over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springdoeken zijn echter voorzien van kunststof triangels. Ze zijn 100% roestvrij, bestendig tegen vorst en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System.

Etan’s unieke Diamond System
Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepele en vooral erg hoge sprongen maken, ongeacht zijn/haar leeftijd en gewicht. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs
Etan Premium rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 grijs

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten aan de buitenzijde van het trampoline frame bevestigt. Andere trampolinemerken doen dit niet en bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoud je ruimte op het trampoline randkussen en trap je het veiligheidsnet niet kapot. De Etan Premium veiligheidsnetten zijn getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Gewicht 110 kg
Afmetingen 176 × 59 × 59 cm
Aantal veren

80

Geschatte montagetijd

60

Diamond System springmat

1

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Kleur

Grijs

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Adviesleeftijd

3

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Merk

Etan Premium

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Inclusief Veiligheidsnet

1

Veerbescherming randkussen

1

Model

Opstaand

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Afmeting randkussen

310 x 232 cm

Afmeting trampoline

310 x 232 cm

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding