Aanbieding!

Etan Premium inground trampoline met net 366 cm / 12ft zwart

674.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 366 cm / 12ft zwart is de één na grootste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in vrijwel elke tuin. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en absoluut een lust voor het oog. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefabriek in het hart van Europa, Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium inground trampoline met net 366 cm / 12ft zwart

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat ook de veiligheid erg hoog in het vaandel bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline het randkussen hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Zo krijg je een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springdoeken zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze zijn bestendig tegen vorst, roestvrij en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind, ongeacht gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium inground trampoline met net 366 cm / 12ft zwart
Etan Premium inground trampoline met net 366 cm / 12ft zwart

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De veiligheidsnetten van de Etan Premium trampolines worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook het randkussen beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. De Etan Premium trampolines onderscheiden zich dus. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn zeer professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Extra informatie

Aantal veren

80

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Vulling randkussen

EPE foam

Vorm trampoline

rond

Producent

Etan d.o.o.

Model

Inground

Merk

Etan Premium

Materiaal springmat

Permatron

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Lengte veren (mm)

220

Aantal haringen

8

Geschatte montagetijd

60

Kleur

Zwart

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 366

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 320 x 70

Afmeting trampoline

Ø 366

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker