Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft groen

649.00

Op voorraad

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Deze Etan Premium inground trampoline met net 244 cm / 08 ft in de kleur groen is de kleinste inground trampoline binnen de Etan Premium lijn met trampoline veiligheidsnet. Door de groene rand past hij vrijwel in elke moderne tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van Europese standaarden en kwalitatieve materialen. Let erop dat dit om een inground trampoline gaat en niet een UltraFlat trampoline. Dat betekent dat deze trampoline op de gegraven kuil wordt geplaatst en altijd een stukje boven de grond komt te staan. Ongeveer 23 cm boven de kuil. De Etan Premium trampolines worden geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekend ook geproduceerd aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline tot de high-end van de trampoline markt behoort.

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft groen

Extra sterk Duits PVC voor de beschermrand

Het Etan Premium trampoline randkussen voor inground trampolines worden gemaakt van extra sterk 630 grams Duits PVC. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van dit hoogwaardige PVC kan er met veel vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie worden gegeven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, wordt deze rand gemaakt met een oog op veiligheid. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt er namelijk voor dat het randkussen en de springmat beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers vrijwel niet bij de trampoline veren komen. Tevens hebben de Etan Premium inground trampoline beschermranden een meshrand aan de onderzijde aan de buitenkant van de rand. Deze rand creërt een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Dit weerhoudt de rand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Etan’s unieke diamond system in de springmat

De Etan Premium Trampoline springmatten worden gemaakt van hoogwaardig Permatron. Permatron is een geweven kunststof dat niet rekt maar vrij kan bewegen tijdens het springen. De  Trampolinele trampoline springmatten beschikken normaliter van ijzeren triangels die aan de springmat worden vastgenaaid. De Etan Premium springmatten daarentegen zijn voorzien van kunststof triangels. Deze zijn roestvrij, vorstbestendig en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Maar wat houdt het Diamond System nu eigenlijk in? Het Diamond System betekent dat de openingen in de triangel om en om ovaal en rond zijn. Hierdoor kan elke springer, ongeacht gewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Omdat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de veren op een verschillend moment, een fractie van een seconde na elkaar, geactiveerd. Zo hoeft een meisje van 20 kilo niet 96 veren in een keer uit te laten rekken. Soepel springen voor jong en oud!

Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft groen
Etan Premium Inground trampoline met net 244 cm / 08ft groen

Een veiligheidsnet voor die ene sprong

De trampoline veiligheidsnetten van de Etan Premium trampolines worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Veel trampolinemerken hebben het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampolinebeschermrand bevestigt. Hierdoor komt het echter vaak voor dat springers op het net gaan staan en zo het net en de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt de interne ruimte van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op het trampoline randkussen en trap je het net niet kapot. Wist je dat onze Etan Premium veiligheidsnetten tot wel 500 kg getest zijn. Dit hebben ze gedaan door een grote betonnen bal in het net te gooien. Dit net vangt iedere val!

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 132 × 50 × 60 cm
Aantal haringen

6

Aantal veren

60

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

Ø 244

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 210 x 55

Afmeting trampoline

Ø 244

Breedte en dikte randkussen

41 x 3 cm

Garantie overige onderdelen

3 jaar

Garantie randkussen

5 jaar

Garantie springmat

5 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 15 jaar, anders 10 jaar

Geproduceerd in

Europa

Geschatte montagetijd

60

Lengte veren (mm)

180

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

620 grams Duits PVC / Permatron

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Premium

Model

Inground

Producent

Etan d.o.o.

Vorm trampoline

rond

Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker