Etan Premium Gold trampoline met net deluxe 427 cm / 14ft groen

1.349,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Kwaliteit, veiligheid, springcomfort en luxe, allemaal gecombineerd in deze Etan Premium Gold trampoline met net Deluxe.

Deze trampoline is geproduceerd in Europa met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Het beschermrand heeft een extra innersleeve die ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen.

Naast veilig staat deze trampoline ook gewoon erg chic in je tuin. Een Etan trampoline koop je niet voor een jaar, die gaat de hele kindertijd mee! Ook belangrijk dat deze mooi in je tuin past dus. Maar ook aan springcomfort is gedacht.

Dat komt door een combinatie van factoren, de lange conische veren gemaakt van speciaal verenstaal dat zink bevat, het unieke Diamond System bij de springmat en door overal te kiezen voor kwaliteitsproducten wat de stabiliteit van de trampoline ten goede komt.

Het unieke Diamond System houdt in dat er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat is bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline.

Deze combi trampoline wordt geleverd compleet met veiligheidsnet en trapje en is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 132 kg
Afmetingen 185 × 59 × 70 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Breedte en dikte randkussen

Merk