Etan Premium Gold trampoline met net 366 cm /12ft groen

1.149,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Complete combi trampoline van het merk Etan Premium, geleverd met trapje, veiligheidsnet en een groen beschermrand type Gold. Deze trampoline is geproduceerd in Europa met hoogwaardige materialen, veiligheid ten top dus!

Waar je vooral op wilt letten bij de aanschaf van een trampoline is de kwaliteit van de gebruikte materialen en de veiligheid die de belangrijkste onderdelen bieden. Let bijvoorbeeld niet alleen op de dikte van het gebruikte staal voor het frame maar ook het gebruikte materiaal. Hetzelfde geldt voor de veren.

Etan is de enige die hiervoor gebruik maakt van staal dat zink bevat, dat maken het de sterkst mogelijk veren. Even belangrijk is het beschermrand dat valdemping biedt. Bij de Etan Premium lijn heb je hierbij de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten, Silver, Gold en Platinum. De Gold en Platinum versie hebben een extra innersleeve die ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen.

Daarnaast verschillen de beschermranden in kwaliteit van het gebruikte materiaal en in garantietermijnen. Naast extreem veilig is de Etan Premium lijn ook een uitblinker in springcomfort.

Dit komt door het unieke Diamond System dat gebruikt wordt. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren blijft de sprongkracht behouden. Hierdoor springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline. Deze combi trampoline wordt geleverd compleet met veiligheidsnet en trapje en is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 116 kg
Afmetingen 161 × 59 × 66 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen