Etan Premium Gold trampoline met net deluxe 305 cm / 10ft groen

1.049,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Met de Etan Premium trampoline met net Deluxe kies je voor ons paradepaardje. Niet alleen voldoet deze veilige trampoline aan alle strenge veiligheidseisen, hij staat ook nog eens erg chic in je tuin.

De productie van deze trampoline vindt plaats in Europa met gebruik van duurzame materialen. Wij zijn zo zeker van onze producten dat we ook lange garantietermijnen hanteren. Zo ontvang je op het frame tot wel 15 jaar garantie. De Etan Premium trampoline lijn biedt 3 verschillende kwaliteiten voor de beschermrand aan. Silver, Gold en Platinum. Deze Gold versie heeft een extra innersleeve die ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen en biedt goede valdemping met het 3 cm dikke foam.

Naast veilig blinkt de Etan Premium lijn ook uit in springcomfort. Dit komt door de combinatie van de Nederlandse conische veren en het unieke Diamond System dat bij de springmat gebruikt wordt. Hierbij bevat de springmat om en om triangels met een gat en triangels met een sleufopening. Dit zorgt ervoor de kracht van een sprong beter verdeeld wordt waardoor zowel kleine kinderen als grotere kinderen heel fijn springen op deze trampolines.

Laat je kinderen het zelf maar eens testen. Deze top trampoline is verkrijgbaar in groen en antraciet grijs.

Extra informatie

Gewicht 88 kg
Afmetingen 176 × 59 × 60 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen

Max. gebruikersgewicht (kg)