Etan Premium Gold trampoline met net deluxe 244 cm / 08ft grijs

899,00

Op voorraad

    • vanaf 199 €

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Beschrijving

Een luxe trampoline in een chique kleur! Met een Etan Premium trampoline kies je voor kwaliteit, van het frame tot de springmat, van het beschermrand tot het veiligheidsnet, alles klopt bij deze lijn trampolines tot elk klein detail.

De productie van deze trampolines gebeurd in eigen fabriek in Europa, hierdoor kunnen wij erg focussen op kwaliteit en kiezen we bewust voor duurzame materialen. En dat maakt deze trampoline een toppertje die decennialang mee kan gaan.

Deze trampoline wordt geleverd met een beschermrand van Gold kwaliteit. Dit beschermrand heeft een extra innersleeve die op de springmat rust en ervoor zorgt dat handen en voeten niet bij de veren kunnen komen. De beschermrand biedt goede valdemping en garandeert de veiligheid van je kinderen.

Naast extreem veilig biedt deze trampoline ook een subliem springcomfort, dit komt door het unieke Diamond System dat gebruikt wordt. Hierbij bevat de springmat om en om triangels met een gaatje en triangels met een sleufopening. Kortom, op zoek naar een veilige, fijne trampoline die jarenlang meegaat dan kies je voor de kwaliteit van een Etan Premium trampoline.

Extra informatie

Gewicht 72 kg
Afmetingen 145 × 55 × 63 cm
Aantal veren

Adviesleeftijd

Afmeting randkussen

Afmeting trampoline

Garantie overige onderdelen

Garantie randkussen

Garantie springmat

Garantie trampolineframe

Geproduceerd in

Geschatte montagetijd

Kleur

Lengte veren (mm)

Materiaal Frame

Materiaal randkussen

Materiaal springmat

Max. gebruikersgewicht (kg)

Merk

Producent

Vorm trampoline

Vulling randkussen