Etan Hi-flyer combi trampoline 281 x 201 cm / 0965ft green
Out of Stock Aanbieding!

Etan Hi-Flyer rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

525,00

Uitverkocht

Beschrijving


Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer trampoline met net 310 x 232 cm / 1075ft in de kleur groen is de grootste rechthoekige opstaande trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Door zijn groene kleur wordt deze Etan 1075 trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline kunnen vallen. Door zijn rechthoekige vorm kan de Etan 1075 perfect in je tuin worden weggewerkt. Deze populaire opstaande trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een opstaande trampoline wordt niet ingegraven en kan je dus makkelijk verplaatsen in de tuin. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC blijft hij erg lang netjes en scheurt hij niet. De rand heeft een dikte van 3cm, erg dik voor zijn prijsklasse. De Etan Hi-Flyer trampoline randkussens hebben een garantietermijn van 2 jaar. De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Tevens beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.


Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren worden in een bad van zink ondergestopt en zijn gemaakt van erg stevig staal. Door deze zinke coating gaan de stalen veren niet roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vorst en vocht, ondanks dat deze bedekt worden door het trampoline springdoek en trampoline beschermrand. De Etan Hi-Flyer veren hebben een lengte van 17,5 cm en beschikken over zowel een lange als een korte haak. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. De onderdelen van deze trampoline zijn ook los verkrijgbaar. Ideaal!

Etan Hi-Flyer rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen
Etan Hi-Flyer rechthoekige trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

Een intern trampoline veiligheidsnet voor iedere val

Bij de Etan Hi-Flyer trampolines worden de trampoline veiligheidsnetten exact op maat gemaakt om te passen op de desbetreffende trampoline. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de trampoline springmat bevestigt en vervolgens over de palen van het veiligheidsnet geschoven. Het net van het trampoline veiligheidsnet heeft aan de onderzijde een extra flap. Ook zit deze flap aan de bovenzijde van de trampoline springmat van de trampoline. Deze worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Zo kunnen de handen en voeten van de springer op geen enkele manier bij de trampoline veren komen en gebeuren er geen ongelukken. Veiligheid staat uiteraard altijd voorop!

Extra informatie

Gewicht 86 kg
Afmetingen 156 × 56 × 45 cm
Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Afmeting randkussen

310 x 232 cm

Afmeting trampoline

310 x 232 cm

Breedte en dikte randkussen

34 x 3 cm

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Geproduceerd in

Azië

Geschatte montagetijd

60

Adviesleeftijd

3

Aantal veren

58

Materiaal randkussen

PVC / PE

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Merk

Etan Hi-Flyer

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Lengte veren (mm)

175

Model

Opstaand

Kleur

Groen

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding