Etan Hi-flyer combi trampoline rectangular 310 x 232 cm / 1075ft green
Out of Stock Aanbieding!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

525,00

Uitverkocht

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer inground trampoline rechthoekig 310 x 232 cm combi in de kleur groen is de grootste rechthoekige trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Met zijn kleine vorm past deze trampoline in vrijwel iedere tuin. Door zijn groene kleur wordt deze Etan 1075 trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Deze populaire Etan 1075 inground trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een inground trampoline wordt na het graven van de kuil op de zijwand van de kuil geplaatst. Zo steekt deze trampoline nog ongeveer 23cm boven de grond uit. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen met geen mogelijkheid op de harde grond naast de trampoline kunnen vallen. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC, blijft deze lang netjes en scheurt deze niet snel. Daarnaast heeft de rand een dikte van 3cm, erg dik voor deze prijsklasse. De garantietermijn op de Etan Hi-Flyer trampoline randkussens is maar liefst 2 jaar. Een flinke tijd dus! De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Daarnaast beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren zijn gemaakt van stevig staa en worden in een bad van zink ondergestopt. Deze zinke coating zorgt ervoor dat de stalen veren niet gaan roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door de trampoline beschermrand en de trampoline springmat. De lengte van de Etan Hi-Flyer veren zijn 17,5 cm en beschikken over zowel een korte als een lange haak. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. Van deze trampoline zijn de losse trampoline onderdelen uiteraard ook los verkrijgbaar.

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen
Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 groen

Een intern trampoline veiligheidsnet voor iedere val

De trampoline veiligheidsnetten van de Etan Hi-Flyer trampolines worden aan de buitenzijde van de trampoline springmat bevestigt en vervolgens over de veiligheidsnet palen geschoven. Daarnaast worden de trampoline veiligheidsnetten exact op maat gemaakt om te passen op de desbetreffende trampoline. Zo is elke springer veilig tegen iedere val. Aan de onderzijde van het net van het veiligheidsnet zit een extra flap. Tevens zit deze flap ook aan de bovenzijde van de trampoline springmat van de trampoline. Deze worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Zo kunnen de handen en voeten van het kind met geen mogelijkheid bij de trampoline veren komen en gebeuren er geen ongelukken. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop.

Extra informatie

Gewicht 64 kg
Afmetingen 162 × 57 × 58 cm
Aantal veren

58

Adviesleeftijd

3

Afmeting te graven gat (cm)

260 x 180 x 70 cm

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Geproduceerd in

Azië

Geschatte montagetijd

60

Lengte veren (mm)

175

Afmeting trampoline

310 x 232 cm

Aantal haringen

6

Materiaal randkussen

PVC / PE

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

100

Merk

Etan Hi-Flyer

Model

Inground

Vorm trampoline

rechthoekig

Vulling randkussen

EPE foam

Afmeting randkussen

310 x 232 cm

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Breedte en dikte randkussen

30 x 3 cm

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding