Out of Stock

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 groen

549.00

Uitverkocht

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer inground trampoline rechthoekig 281 x 201 cm combi in de kleur groen is de kleinste rechthoekige trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Met zijn kleine vorm past deze trampoline in menig tuin. Door zijn groene kleur wordt deze trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een nette uitstraling. Deze populaire trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Dit betreft een inground trampoline en wordt daardoor na het graven van de kuil op de zijwand van de kuil geplaatst. Zo steekt deze trampoline nog ongeveer 23cm boven de grond uit. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen niet op de harde grond naast de trampoline kunnen vallen. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

De trampoline beschermrand is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC, blijft deze lang netjes en scheurt deze niet snel. De dikte van de rand is 3cm, erg dik voor deze prijsklasse. Daarnaast is het garantietermijn op de Etan Hi-Flyer trampoline randkussens maar liefst 2 jaar. De beschermranden van de Etan Hi-Flyer inground trampoline modellen hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt ervoor dat de luchtverplaatsing, die plaatsvindt tijdens het springen, optimaal is. Daarnaast beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De trampoline veren van de Etan Hi-Flyer zijn gemaakt van stevig staal. Deze worden vervolgens in een bad van zink ondergestopt. Deze zinke coating zorgt ervoor dat de stalen veren niet gaan roesten doordat deze worden blootgesteld aan de elementen. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door de trampoline beschermrand en de trampoline springmat. De lengte van de Etan Hi-Flyer veren zijn 17,5 cm en beschikken over zowel een korte als een lange haak. De lange haak wordt in het frame gemonteerd en de korte haak gaat aan de triangel. Van deze trampoline zijn de losse trampoline onderdelen ook los verkrijgbaar.

Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 groen
Etan Hi-Flyer Inground trampoline met net 281 x 201 cm / 0965 groen

Een intern trampoline veiligheidsnet voor iedere val

Een trampoline veiligheidsnet wordt exact op maat gemaakt om te passen op de desbetreffende trampoline. De trampoline veiligheidsnetten van de Etan Hi-Flyer trampolines worden aan de buitenzijde van de trampoline springmat bevestigt en vervolgens over de veiligheidsnet palen geschoven. Aan de onderzijde van het net van het veiligheidsnet zit een extra flap. Tevens zit deze flap ook aan de bovenzijde van de trampoline springmat van de trampoline. Deze worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Zo kunnen de handen en voeten van de springer met geen mogelijkheid bij de trampoline veren komen en gebeuren er geen ongelukken. Extra veilig dus!

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Afmetingen 153 × 57 × 44 cm
Geschatte montagetijd

60

Adviesleeftijd

3

Afmeting randkussen

281 x 201 cm

Afmeting te graven gat (cm)

230 x 150 x 40 cm

Afmeting trampoline

281 x 201 cm

Breedte en dikte randkussen

30 x 3 cm

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Geproduceerd in

Azië

Aantal veren

52

Vulling randkussen

EPE foam

Aantal haringen

6

Lengte veren (mm)

175

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Materiaal randkussen

PVC / PE

Materiaal springmat

Permatron

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Merk

Etan Hi-Flyer

Model

Inground

Vorm trampoline

rechthoekig

Kleur

Groen

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding