Out of Stock

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

349.00

Uitverkocht

Beschrijving

Een mooie trampoline, voor een mooiere prijs

De Etan Hi-Flyer inground trampoline 244 cm / 08ft in de kleur groen is de kleinste ronde inground trampoline binnen de Etan Hi-Flyer lijn. Met zijn kleine vorm past deze trampoline in vele tuinen. Door zijn groene kleur wordt deze trampoline volledig in je tuin opgenomen en zorgt voor een zeer nette uitstraling. Deze populaire inground trampoline zorgt voor jarenlang speelplezier voor zowel jong als oud. Een inground trampoline wordt na het graven van de kuil op de zijwand van de kuil geplaatst en dus niet in de kuil. Zo steekt deze trampoline nog ongeveer 23cm boven de grond uit. Ben jij er al klaar voor om urenlang op je nieuwe Etan Hi-Flyer trampoline te springen? Trek je schoenen maar snel uit en ervaar het vandaag nog!

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

Een trampoline beschermrand die de veren bedekt

Het trampoline randkussen is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de veren tijdens het springen te allen tijde bedekt zijn. Doordat deze trampoline beschermrand gemaakt is van PVC, scheurt deze niet snel en blijft hij erg lang netjes. Daarnaast heeft de rand een dikte van maar liefst 3cm, erg dik voor deze prijsklasse. De garantietermijn op de Etan Hi-Flyer trampoline randkussens is maar liefst 2 jaar. De Etan Hi-Flyer inground trampoline beschermranden hebben meshgaten aan de onderzijde van de rand. Dit zorgt voor een optimale luchtverplaatsing tijdens het springen. Daarnaast beschikken deze randen over gaten in de rand. In deze openingen worden de veiligheidsnet palen gestoken ter bevestiging van het trampoline veiligheidsnet.

Conisch stalen veren met een zink coating

De Etan Hi-Flyer trampoline veren zijn gemaakt van stevig staal en worden in een bad van zink ondergestopt. Deze zinke coating zorgt ervoor dat de stalen veren niet gaan roesten. Het staal van de trampoline kan wel worden blootgesteld aan vocht en vorst, ondanks dat deze bedekt worden door de trampoline beschermrand en het trampoline springdoek. De Etan Hi-Flyer veren beschikken over zowel een korte als een lange haak en hebben een lengte van 17,5 cm. De korte haak gaat aan de triangel en de lange haak wordt in het frame gemonteerd. Van deze trampoline zijn de trampoline onderdelen uiteraard ook los verkrijgbaar.

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 244 cm / 08ft groen

Extra informatie

Gewicht 36 kg
Afmetingen 135 × 57 × 30 cm
Vulling randkussen

EPE foam

Kleur

Groen

Vorm trampoline

rond

Veerbescherming randkussen

1

Model

Inground

Merk

Etan Hi-Flyer

Max. gebruikersgewicht (kg)

50

Materiaal springmat

Permatron

Materiaal randkussen

PVC / PE

Aantal haringen

6

Geschatte montagetijd

45

Aantal veren

48

Geproduceerd in

Azië

Garantie trampolineframe

bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar

Garantie springmat

2 jaar

Garantie randkussen

2 jaar

Garantie overige onderdelen

2 jaar

Buisdiameter

Ø 45 x 1,5

Afmeting trampoline

Ø 244

Afmeting te graven gat (cm)

Ø 210 x 55

Afmeting randkussen

Ø 244

Adviesleeftijd

3

Materiaal Frame

gegalvaniseerd staal

Trampoline vergelijker

Zet alle Etan trampolines op een rijtje en vergelijk ze gemakkelijk met de trampoline vergelijker

Handleiding

Ingraafinstructies

Hoe moet jij je trampoline ingraven? Dat leggen we graag aan je uit. klik op de onderstaande button.