Out of Stock

Etan Premium Gold Inground trampoline met net deluxe 335 cm / 11ft groen

999,00

Rupture de stock

Description

Veiligheid, springcomfort, duurzaamheid en luxe. Dat is de Etan Premium trampoline met net Deluxe. Geproduceerd in Europa met hoogwaardige duurzame materialen biedt deze trampoline je gegarandeerd jarenlang plezier. Het ingraven van de trampoline beperkt valhoogtes, in combinatie met het veiligheidsnet dat ervoor zorgt dat je niet naast de trampoline kan vallen maakt deze trampoline een extreem veilige keuze.

Naast veilig zullen de kinderen ook echt genieten op deze trampoline. De Etan Premium lijn bevat namelijk het unieke Diamond System. Hierbij zit er beurtelings een triangel met gaatje en een triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd. Hierdoor worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Inspringen gaat makkelijker.

In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit conische veren, waarbij zink in het staal is verwerkt, blijft de sprongkracht behouden. Een hele fijne trampoline voor jong en oud dus! Deze combi trampoline wordt geleverd compleet met luxe veiligheidsnet en is verkrijgbaar in groen en in antraciet grijs.

Informations complémentaires

Nombre de piquets

Nombre de ressorts

Âge recommandé

Taille du coussin

Taille du trou à excaver (cm)

Garantie sur les autres pièces

Garantie sur les coussins de sécurité

Tapis de saut de garantie

Cadre de garantie pour trampoline

Fabriqué en

Temps d\'installation estimé

Longueur des ressorts

Matérial du cadre

Matériau du tapis de sécurité

Matériel de tapis de saut

Producteur

Forme de trampoline

Garniture de sécurité de remplissage

0
×