Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

899,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 zwart is de middelste maat van de rechthoekige inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in vrijwel elke tuin. Het veiligheidsnet van de Etan 1075 zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. Doordat de trampoline een klein stukje boven de grond blijft staan, geniet u van optimaal springcomfort en blijft de veiligheid voor kruipende kinderen en kinderen op fietsjes gewaarborgd. Deze trampoline bevat echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van Europese standaarden. De Etan 1075 inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor vrijwel elke tuin. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we zonder enige zorgen maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit heeft een luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline als gevolg. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roesten niet. Etan’s Diamond System Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir
Etan Premium trampoline rectangulaire enterré avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Dit in tegenstelling tot andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium collectie zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Informations supplémentaires

Nombre de piquets

4

Nombre de ressorts

80

Âge recommandé

3

Taille du trou à excaver (cm)

260 x 180 x 70 cm

Garantie sur les autres pièces

3 ans

Garantie sur les coussins de sécurité

5 ans

Tapis de saut de garantie

5 ans

Cadre de garantie pour trampoline

à l'enregistrement 15 ans, sinon 10

Fabriqué en

Europe

Temps estimé du moteur

60

Couleur

Noir

Longueur des ressorts

220

Matérial du cadre

Acier galvanisé

Matériau du coussin de protection

620 grammes de PVC Allemand / Permatron

Matériel de tapis de saut

Permatron

Marque

Etan Premium

Modèle

Enterré

Producteur

Etan d.o.o.

Forme de trampoline

rectangulaire

Garniture de sécurité de remplissage

EPE foam

Coussin de sécurité largeur et épaisseur

410 x 30 cm

Taille de trampoline

310 x 232 cm

Taille du coussin

310 x 232 cm

Comparateur de trampolines

Répertorier tous les trampolines Etan et les comparer facilement avec le comparateur de trampolines.

Manuel

Instructions pour creuser

Comment creuser dans votre trampoline enterré ? Nous nous ferons un plaisir de vous l’expliquer en cliquant sur le bouton ci-dessous.