Etan Premium trampoline rectangulaire avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

899,00

In stock

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net deluxe 310 x 232 cm / 1075 zwart is de grootste maat van de rechthoekige opstaande trampolines binnen de Etan Premium collectie. Door zijn maat kan hij strak in de hoeken weggewerkt worden. Een ruime rechthoekige trampoline om je mooiste sprongen op te oefenen. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen met geen mogelijkheid naast de trampoline vallen. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline zich in de top van de trampoline markt heeft genesteld.

Etan Premium trampoline rectangulaire avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Hierdoor kunnen we met een gerust hart maar liefst 5 jaar garantie geven op deze randkussens. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is veiligheid uiteraard ook een belangrijk aspect geweest bij het maken van de beschermrand. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben aan de binnenkant van de rand een innersleeve. Deze innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen vele malen beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de springers nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium trampoline heeft ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Het voordeel hiervan is dat er een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline plaatsvindt. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van een kwalitatief uitstekende Permatron. Dit is een geweven kunststof dat niet rekt en vrij kan bewegen tijdens het springen. Normaliter beschikken de trampoline springmatten over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn echter voorzien van kunststof triangels. Ze zijn 100% roestvrij, bestendig tegen vorst en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind soepele en vooral erg hoge sprongen maken, ongeacht zijn/haar gewicht. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium trampoline rectangulaire avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir
Etan Premium trampoline rectangulaire avec filet deluxe 310 x 232 cm / 1075 noir

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten aan de buitenzijde van het trampoline frame bevestigt. Andere trampolinemerken doen dit niet en bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. Etan onderscheidt zich hier dus in en zorgt ervoor dat u uw trampoline springmat maximaal kunt gebruiken. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoud je ruimte op het trampoline randkussen en trap je het veiligheidsnet niet kapot. De Etan Premium veiligheidsnetten zijn getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springdoek te laten komen.

Informations supplémentaires

Poids 111,3 kg
Dimensions 176 × 59 × 60 cm
Nombre de ressorts

80

Âge recommandé

3

Coussin de sécurité largeur et épaisseur

410 x 30 cm

Garantie sur les autres pièces

3 ans

Garantie sur les coussins de sécurité

5 ans

Tapis de saut de garantie

5 ans

Cadre de garantie pour trampoline

à l'enregistrement 15 ans, sinon 10

Fabriqué en

Europe

Temps estimé du moteur

60

Couleur

Noir

Longueur des ressorts

220

Matérial du cadre

Acier galvanisé

Matériau du coussin de protection

620 grammes de PVC Allemand / Permatron

Matériel de tapis de saut

Permatron

Marque

Etan Premium

Modèle

debout

Producteur

Etan d.o.o.

Forme de trampoline

rectangulaire

Garniture de sécurité de remplissage

EPE foam

Taille du coussin

310 x 232 cm

Taille de trampoline

310 x 232 cm

Comparateur de trampolines

Répertorier tous les trampolines Etan et les comparer facilement avec le comparateur de trampolines.

Manuel