Out of Stock

Etan PremiumFlat trampoline 08ft / 244 cm – black

549.00

Out of stock

Description

Een Flatground trampoline van Europese kwaliteit

De Etan PremiumFlat trampoline 244 cm / 08ft in de kleur zwart is een flatground trampoline van Europese kwaliteit en met de kenmerken van de welbekende Etan Premium trampolines. Deze trampoline wordt volledig gelijkvloers ingegraven en komt dus gelijk te liggen met het maaiveld. Dit betekent dat de trampoline in het gat geplaatst wordt in plaats van op het gat. Binnen Etan Trampolines worden verschillende lijnen binnen Europa geproduceerd, en daar is de Etan PremiumFlat er één van. Europese materialen, Europese productiestandaarden en nog belangrijker Europese kwaliteit! Zo bevat deze trampoline Nederlandse trampoline veren en gebruiken we Duits PVC, dit is het materiaal waarvan onze trampoline beschermranden gemaakt worden. Door de strakke zwarte trampoline beschermrand en de look van een ground-level trampoline zorgen ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot waar springparadijs. Met deze Etan PremiumFlat trampoline 244 cm / 06ft zwart heb je een echte eyecatcher in huis.

Etan PremiumFlat trampoline 08ft / 244 cm – black

Trampoline beschermrand van modern zwart PVC

De trampoline beschermrand krijgt naast de trampoline springmat het meeste te voorduren tijdens het trampolinespringen. Om die reden moet een trampoline randkussen lang meegaan en bestand zijn tegen alle omstandigheden. Er is daarom specifiek gekozen om extra sterk Duits PVC te gebruiken voor de trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines. Zo wordt de levensduur van het trampoline randkussen gerekt. De trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines zijn ook verkrijgbaar in de kleuren groen en antracietgrijs. Deze kleuren zullen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in iedere tuin – het oog wil natuurlijk ook wat!

Een OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing

Wanneer je trampoline springt druk je erg veel lucht weg – dit heb je niet door bij een opstaande trampoline. Bij een trampoline die volledige gelijkvloers ingegraven wordt is dit wel van belang. Je krijgt namelijk een doffe sprong als de lucht niet goed kan verplaatsen.  Doordat de Etan PremiumFlat trampolines net zoals de Etan UltraFlat trampolines beschikken over een Etan OptiFlow trampoline springmat is dit geen probleem. Door de open weefstructuur van deze trampoline springmat kan de lucht van onder de trampoline gemakkelijk door de trampoline springmat verdwijnen. Ideaal! Etan’s unieke Diamond System Alle Etan OptiFlow trampoline springmatten bevatten Etan’s unieke Diamond System. De openingen in de triangels waarin de veren worden bevestigd zijn om en om ovaal en rond. Door deze afwisseling kan ieder kind, ongeacht zijn/haar leeftijd en lichaamsgewicht soepel springen en hoge sprongen maken. Door de afwisseling in deze openingen worden eerste de veren die bevestigd zijn aan de ovale openingen uitgerekt en een fractie van een seconde erna volgen de ronde openingen. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet ineens 60 veren uit te rekken maar slechts 30. Dit komt het springcomfort ten goede.

Etan PremiumFlat trampoline 08ft / 244 cm – black

Additional information

Weight 49 kg
Dimensions 129 × 50 × 58 cm
Number of pegs

6

Estimated installation time

30

Recommended age

3

Size of cushion

Ø 244

Size of the hole to be excavated (cm)

Ø 210 x 55

Trampoline size

Ø 244

Width and thickness safety pad

340 x 30 cm

Diamond System jump mat

1

Warranty safety pads

5 years

Jumping mat warranty

6 years

Warranty trampoline frame

at registration 15 years, otherwise 10

Made in

Europe

Number of springs

60

Frame material

Galvanized steel

Colour

Black

Safety pad material

620 grams German PVC / Permatron

Jumping mat material

German PVC

Brand

Etan PremiumFlat

Producer

Etan d.o.o.

Trampoline shape

round

Filling safety pad

EPE foam

Spring protection safety pad

1

Model

Flat

Trampoline comparison

List all Etan trampolines and compare them easily with the trampoline comparator!

Manual

Digging instructions

How should you dig in your Etan PremiumFlat trampoline? We’ll be happy to explain it to you. Click the button below.