Sale!

Etan PremiumFlat Trampolin rechteckig 281 x 201 cm / 0965ft schwarz

679,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Description

Een Flatground trampoline van Europese kwaliteit

De Etan PremiumFlat trampoline 281 x 201 cm / 0965ft in de kleur zwart is een flatground trampoline van Europese kwaliteit en met de kenmerken van de welbekende Etan Premium trampolines. Deze trampoline wordt volledig gelijkvloers ingegraven en komt dus gelijk te liggen met het maaiveld. Deze trampoline wordt in het gat geplaatst in plaats van op het gat. De 281 x 201 cm / 0965ft trampoline is de grootste maat van de rechthoekige trampolines. Net zoals de gehele Etan Premium trampolinelijn van Etan Trampolines worden de Etan PremiumFlat trampolines geproduceerd in Europa. Europese materialen, Europese productiestandaarden en nog belangrijker Europese kwaliteit! Zo komen de trampoline veren uit Nederland en komt het PVC, het materiaal waarvan onze trampoline beschermranden gemaakt worden, uit Duitsland. Door de strakke zwarte trampoline beschermrand en de look van een ground-level trampoline zorgen ervoor dat jouw tuin omgetoverd wordt tot waar springparadijs. Met deze Etan Premium Flat trampoline 281 x 201 cm / 0965ft zwart heb je jaren springplezier!

Etan PremiumFlat Trampolin rechteckig 281 x 201 cm / 0965ft schwarz

Trampoline beschermrand van modern zwart PVC

De trampoline beschermrand is het onderdeel dat het naast de trampoline springmat het meeste lijdt tijdens het springen. Om die reden alleen al moet een trampoline randkussen lang meegaan en bestand zijn tegen alle omstandigheden. Daarom hebben wij gekozen voor extra sterk Duits PVC. De trampoline beschermranden van de Etan PremiumFlat trampolines worden ook gemaakt van dit Duitse PVC. De trampoline randkussens van de Etan PremiumFlat trampolines zijn ook verkrijgbaar in de kleuren antracietgrijs en groen. Deze kleuren zullen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling in iedere tuin – het oog wil ook wat!

Een OptiFlow trampoline springmat voor optimale luchtverplaatsing

Wanneer je trampoline springt druk je erg veel lucht weg – dit heb je niet door bij een opstaande trampoline. Bij een trampoline die volledige gelijkvloers ingegraven wordt is dit wel van belang. Je krijgt namelijk een doffe sprong als de lucht niet goed kan verplaatsen.  Om die reden bevatten alle Etan PremiumFlat trampolines net zoals de Etan UltraFlat trampolines een Etan OptiFlow trampoline springmat. Door de open weefstructuur van deze trampoline springmat kan de lucht van onder de trampoline gemakkelijk door de trampoline springmat verdwijnen. Etan’s unieke Diamond System Alle Etan OptiFlow trampoline springmatten bevatten Etan’s unieke Diamond System. De openingen in de triangels waarin de veren worden bevestigd zijn om en om rond en ovaal. Door deze afwisseling kan ieder kind, ongeacht zijn/haar lichaamsgewicht en leeftijd soepel springen en hoge sprongen maken. Door de afwisseling in deze openingen worden eerste de veren die bevestigd zijn aan de ovale openingen uitgerekt en een fractie van een seconde erna de ronde openingen. Zo hoeft een kind van 30 kilo niet ineens 52 veren uit te rekken maar slechts 26. Ideaal toch?

Etan PremiumFlat Trampolin rechteckig 281 x 201 cm / 0965ft schwarz

Additional information

Weight 59 kg
Dimensions 180 × 62 × 63 cm
Anzahl Heringe

4

Anzahl Schraubenfeder

52

Empfohlenes Alter

3

Abmessung des benötigen Erdaushubs

230 x 150 x 40 cm

Garantie übrige Teile

3 Jahre

Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

6 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Produziert in

Europa

Geschätzte Montagezeit

60

Farbe

Schwarz

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Deutsches PVC

Max. Benutzergewicht (kg)

75

Marke

Etan PremiumFlat

Modell

Ebenerdig

Hersteller

Etan d.o.o.

Form Trampolin

rechteckig

Breite und Dicke Randpolster

340 x 30 cm

Länge Schraubenfeder (mm)

180

Größe Trampoline

281 x 201 cm

Größe Randpolster

281 x 201 cm

Trampolin Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen

Anleitung

Anweisungen zum eingraben

Wie solltest du dein Ebenerdigen Bodentrampolin eingraben? Das erklären wir dir gerne! Klicke auf den Button unten.