Sale!

Etan Premium Trampolin mit Netz 244 cm / 08ft schwarz

719,00

In stock

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium trampoline met net 244 cm / 08ft zwart is de kleinste maat van de ronde opstaande trampolines binnen de Etan Premium lijn. Door zijn formaat past hij perfect in vrijwel elke tuin. Deze trampoline is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden en bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen. Het veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen met geen mogelijkheid naast de trampoline vallen. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Kwaliteit is niet optioneel en daarom hebben wij elk aspect van ons product zelf in de hand. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline zich in de top van de trampoline markt heeft genesteld.

Etan Premium Trampolin mit Netz 244 cm / 08ft schwarz

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we met een gerust hart maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal stond uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van dit randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Erg veilig dus! De beschermranden van de Etan Premium trampolines hebben ook een meshrand aan de onderzijde. Zo is er een betere luchtstroom tussen de onderkant van de trampoline en buitenzijde van de trampoline. Dit weerhoudt het randkussen ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn roestvrij en vorstbestendig. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om ovaal en rond. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht gewicht en leeftijd. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 60 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Trampolin mit Netz 244 cm / 08ft schwarz
Etan Premium Trampolin mit Netz 244 cm / 08ft schwarz

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Andere trampolinemerken bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Etan onderscheidt zich hier dus in positieve zin in. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Additional information

Weight 71 kg
Dimensions 145 × 55 × 63 cm
Anzahl Schraubenfeder

60

Empfohlenes Alter

Ab 3 Jahren

Größe Randpolster

Ø 244

Größe Trampoline

Ø 244

Breite und Dicke Randpolster

410 x 30 cm

Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

5 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Produziert in

Europa

Geschätzte Montagezeit

60

Farbe

Schwarz

Länge Schraubenfeder (mm)

180

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Permatron

Max. Benutzergewicht (kg)

50

Marke

Etan Premium

Modell

Aufrecht

Hersteller

Etan d.o.o.

Form Trampolin

rund

Füllung Randabdeckung

EPE foam

Trampolin Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen