Etan Premium rechteckiges Bodentrampolin mit Netz deluxe 310 x 232 cm / 1075 schwarz

1.149,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium Inground trampoline met net 310 x 232 cm / 1075 zwart is de middelste maat van de rechthoekige inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in vrijwel elke tuin. Het veiligheidsnet van de Etan 1075 zorgt voor extra bescherming bij het springen, zo kunnen kinderen niet naast de trampoline vallen. Doordat de trampoline een klein stukje boven de grond blijft staan, geniet u van optimaal springcomfort en blijft de veiligheid voor kruipende kinderen en kinderen op fietsjes gewaarborgd. Deze trampoline bevat echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van Europese standaarden. De Etan 1075 inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, dit in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline is eenvoudig in te graven in je tuin en door zijn afmeting ideaal voor vrijwel elke tuin. De Etan Premium trampoline collectie wordt geproduceerd in Etan’s eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Kwaliteit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium rechteckiges Bodentrampolin mit Netz deluxe 310 x 232 cm / 1075 schwarz

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams PVC uit Duitsland. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we zonder enige zorgen maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat uiteraard ook de veiligheid hoog in het vaandel bij maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat de springmat en het randkussen stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. De Etan Premium inground trampoline beschermranden hebben ook een meshrand aan de onderzijde van het randkussen. Dit heeft een luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline als gevolg. Dit weerhoudt de beschermrand ervan om te gaan klapperen tijdens het springen.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springdoeken worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springmatten beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels en onderscheiden zich hierin. Deze worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System, zijn vorstbestendig en roesten niet. Etan’s Diamond System Het Diamond System houdt in dat de openingen in de triangel om en om rond en ovaal zijn. Hierdoor kan elk kind, ongeacht leeftijd en gewicht soepel springen en erg hoge sprongen maken. Doordat de triangels voor de helft ronde openingen hebben en voor de andere helft ovale, worden de trampoline veren een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 35 kilo niet 80 veren in een keer uit te laten rekken, maar slechts 40. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium rechteckiges Bodentrampolin mit Netz deluxe 310 x 232 cm / 1075 schwarz
Etan Premium rechteckiges Bodentrampolin mit Netz deluxe 310 x 232 cm / 1075 schwarz

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

De Etan Premium trampoline veiligheidsnetten worden bevestigd aan de buitenzijde van het trampoline frame. Dit in tegenstelling tot andere trampolinemerken. Deze bevestigen het veiligheidsnet aan de binnenzijde van het trampoline randkussen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de kinderen op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook de beschermrand beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline flink beperkt. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium collectie zijn getest tot wel 500 kg. Dit is getest door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Additional information

Anzahl Heringe

4

Anzahl Schraubenfeder

80

Empfohlenes Alter

3

Abmessung des benötigen Erdaushubs

260 x 180 x 70 cm

Garantie übrige Teile

3 Jahre

Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

5 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Produziert in

Europa

Geschätzte Montagezeit

60

Farbe

Schwarz

Länge Schraubenfeder (mm)

220

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Permatron

Marke

Etan Premium

Modell

Inground boden

Hersteller

Etan d.o.o.

Form Trampolin

rechteckig

Füllung Randabdeckung

EPE foam

Breite und Dicke Randpolster

410 x 30 cm

Größe Trampoline

310 x 232 cm

Größe Randpolster

310 x 232 cm

Trampolin Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen

Anleitung

Anweisungen zum eingraben

Wie solltest du dein Bodentrampolin eingraben? Das erklären wir dir gerne! Klicke auf den Button unten.