Etan Premium Bodentrampolin mit Netz deluxe 366 cm / 12ft schwarz

1.199,00

In stock

    Sorry, op dit moment bieden we deze service alleen aan op locaties in België en Nederland.

Description

Een Europese trampoline van Nederlandse kwaliteit

Etan Premium inground trampoline met net deluxe 366 cm / 12ft zwart is de één na grootste maat van de ronde inground trampolines binnen de Etan Premium lijn. Doordat hij is ingegraven past hij perfect in menig tuin. Deze trampoline bevat alleen maar echte kwalitatieve materialen en is gemaakt aan de hand van alle Europese standaarden. De combinatie van een ingegraven trampoline met een veiligheidsnet zorgt voor extra bescherming, je kan nooit naast de trampoline landen en de valhoogte wordt geminimaliseerd. De inground trampolines worden op de kuil geplaatst en niet erin, in tegenstelling tot een Ultraflat trampoline. Deze trampoline zeer eenvoudig in te graven en echt een lust voor het oog. De Etan Premium trampoline lijn wordt geproduceerd in Etan’s eigen productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Binnen de Europese grenzen betekent dat er geproduceerd wordt aan de hand van Europese productievoorwaarden. Mede door de kwaliteit en hoogwaardige materialen kunnen we stellen dat deze trampoline een plek heeft bemachtigd in de top van de trampoline markt.

Etan Premium Bodentrampolin mit Netz deluxe 366 cm / 12ft schwarz

Trampoline beschermrand gemaakt van sterk Duits PVC

De Etan Premium inground trampoline beschermranden worden gemaakt van sterk 630 grams Duits PVC. Er wordt gebruikt gemaakt van erg hoogwaardig PVC. Daardoor kunnen we maar liefst 5 jaar garantie geven op deze beschermranden. Naast de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal staat ook de veiligheid erg hoog in het vaandel bij het maken van het randkussen. De Etan Premium trampoline beschermranden hebben een innersleeve aan de binnenkant van de rand. De innersleeve zorgt ervoor dat het randkussen en het springdoek stukken beter op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de handen en voeten van de kinderen nooit bij de trampoline veren geraken. Extra veilig dus! De Etan Premium inground trampoline randkussens hebben ook een meshrand aan de onderzijde van de beschermrand. Dit resulteert in een betere luchtstroom tussen de buitenzijde van de trampoline en onderkant van de trampoline. Zo wordt het klapperen van het randkussen, tijdens het springen, weerhouden.

Een springmat met Etan’s unieke Diamond System

De Etan Premium trampoline springmatten worden gemaakt van Permatron. Deze kwalitatief goede Permatron is een geweven kunststof dat vrij kan bewegen tijdens het springen en niet rekt. De trampoline springdoeken beschikken normaliter over ijzeren triangels die aan de mat worden vastgemaakt. De Etan Premium springmatten zijn voorzien van kunststof triangels. Deze zijn bestendig tegen vorst, roestvrij en worden gemaakt aan de hand van Etan’s Diamond System. Etan’s unieke Diamond System Bij het Diamond System zijn de openingen in de triangel om en om rond en ovaal. Hierdoor kan elk kind soepel springen en erg hoge sprongen maken, ongeacht zijn/haar gewicht of leeftijd. Doordat de triangels voor de helft ovale openingen hebben en voor de andere helft ronde, worden de trampoline veren niet tegelijk, maar telkens een fractie van een seconde na elkaar geactiveerd. Zo hoeft een jongen van 30 kilo niet 80, maar slechts 40 veren in een keer uit te laten rekken. Een garantie voor een soepele sprong!

Etan Premium Bodentrampolin mit Netz deluxe 366 cm / 12ft schwarz
Etan Premium Bodentrampolin mit Netz deluxe 366 cm / 12ft schwarz

Een extern bevestigd trampoline veiligheidsnet

Bij de Etan Premium trampolines worden de veiligheidsnetten bevestigt aan de buitenzijde van het trampoline frame. Dit in tegenstelling tot andere trampolinemerken, die het veiligheidsnet aan de binnenzijde van de trampoline beschermrand bevestigen. Hierdoor komt het echter vaak voor dat de springers op het net gaan staan en zo het veiligheidsnet en en dus ook het randkussen beschadigen. Daarnaast wordt het springoppervlak van de trampoline stukken kleiner. De Etan Premium trampolines onderscheiden zich dus. Bij de Etan Premium trampolines wordt het veiligheidsnet aan de buitenzijde, om de toprail, van het trampoline frame bevestigt. Zo behoudt je ruimte op de trampoline beschermrand en trap je het net niet kapot. De veiligheidsnetten van onze Etan Premium lijn zijn uiterst professioneel getest tot wel 500 kg. Dit is gedaan door een betonnen bal van dit gewicht langzaam op de springmat te laten komen.

Additional information

Weight 97,9 kg
Dimensions 148 × 59 × 64 cm
Anzahl Heringe

8

Anzahl Schraubenfeder

80

Empfohlenes Alter

Ab 3 Jahren

Größe Randpolster

Ø 366

Abmessung des benötigen Erdaushubs

320 x 70 cm

Größe Trampoline

Ø 366

Breite und Dicke Randpolster

410 x 30 cm

Garantie Randpolster

5 Jahre

Garantie Sprungmatte

5 Jahre

Garantie Trampolinrahmen

bei Anmeldung 15 Jahre, sonst 10

Produziert in

Europa

Geschätzte Montagezeit

60

Farbe

Schwarz

Länge Schraubenfeder (mm)

220

Material Rahmen

Verzinkter Stahl

Material Randabdeckung

620 Gramm Deutsch PVC / Permatron

Material Sprungmatte

Permatron

Marke

Etan Premium

Modell

Inground boden

Hersteller

Etan d.o.o.

Form Trampolin

rund

Füllung Randabdeckung

EPE foam

Anweisungen zum eingraben

Wie solltest du dein Bodentrampolin eingraben? Das erklären wir dir gerne! Klicke auf den Button unten.

Trampolin Vergleicher

Alle Etan-Trampoline auflisten und einfach mit dem Trampolin-Vergleicher vergleichen