Acties

De springkussens van Happy Hop zijn leuke kleurrijke speeltoestellen waar je kinderen urenlang plezier aan zullen beleven. Met een Happy Hop springkussen tover je jouw tuin om tot een waar speelparadijs. De springkussens zijn er in allerlei maten. Zo is er voor iedere tuin of buurt wel een geschikt springkussen. Kies daarom snel jouw Happy Hop springkussen met korting, zolang de actie loopt.

Acties

Etan, groot in acties! Bij Etan Trampolines ben je aan het juiste adres voor scherpe prijzen én een ruim assortiment. Denk aan korting op trampolines, combideals en meer. Al onze actuele acties vind je hier, maar twijfel niet te lang. De acties gelden vaak maar voor gelimiteerde tijd.

Korting trampoline

Korting op specifieke trampoline onderdelen voorbeeld: zo is het mogelijk dat je mooie kortingen ontvangt op een trampoline hoes of een trampoline beschermrand . De Etan Premium rand worden gemaakt van sterk Duits PVC en gaan 5 tot 7 jaar mee. Een echte kwaliteitsrand dus! Pak je kans en koop je nieuwe trampoline randkussen tijdens een actie.

Cashback actie

Wat te denken van een cashback actie. Zo scoor jij een Etan trampoline van hoge kwaliteit en krijg je na aankoop een deel zelfs teruggestort! We denken graag met je mee om trampolinespringen zo leuk mogelijk te maken. Daarom hebben we bij Etan geregeld een toffe actie waarbij je een gratis accessoire bij een aankoop krijgt, bijvoorbeeld een Etan bounce board. Hiermee oefen je freestyle sprongen op de trampoline. Dit bounce board helpt ook met het oefenen voor snowboarden, wakeboarden en kitesurfen.

Hou tijdens feestdagen de actiepagina extra in de gaten, want dan pakken we bij Etan altijd uit. Bijvoorbeeld een royale korting op Koningsdag, of spelen we voor Santa Claus tijdens Kerstmis.

0
×